MENÜ
     

 

 

2016 Kia Optima GT – IAA

Kia Motors Europe bejelentette Frankfurtban az új nagyteljesítményű változatát, az új generációs Optima-ból. A Kia Optima GT először a Frankfurti autókiállításon látható. A Kia új teljesítmény orientált modellje a kínálat második GT modellje a Cee’d GT és Pro_Cee’d GT után. Az Optima GT dicsekszik az atlétikus megjelenésével, mint az alap Optima modell, ami már egy jellegzetes bátor megjelenésű modell a D-szegmensben.

 

2016 Kia OptimaGT - IAA  

2016 Kia Optima GT

 
Az előfutár prototípus már megkapta a jellemző tigris orr hűtőrácsot, a sportos karosszéria stílussal, és az új felni design-t. Az utastere az alap modell kifinomultságát, és a magas minőségét kapja meg. Az új Optima GT fejlesztését közösen végezte a Kia’s global R&D központ Namyang-ban (Korea), és az European R&D központ Rüsselsheim-ben (Németország). Az eredmény a sport sedan, ami dinamikusságot ad az Európai vezetőknek. Az utazás kényelmét, a kezelhetőségét, és a teljesítményét mind hangolták az OptimaGT izmosabb megjelenéséhez, és kompromisszum nélküli finomítást kapott a hagyományosabb modellekkel a kínálatban.  

2016 Kia Optima GT

 

Az Európai utakra tervezett modell kapott saját egyedülálló felfüggesztés beállítást, az alap modellhez képest az Optima kínálatban, valamint az új Electronically-Controlled Suspension (elektronikusan vezérelt felfüggesztés) rendszer ad egyénre szabott csillapító erőt. A nagyobb tárcsafékek biztosítják a javított fékutat, ami szükséges a nagy teljesítményhez. A meghajtásáról egy 2.0 T-GDI turbófeltöltős, közvetlen befecskendezéses benzinmotor gondoskodik. Az új Optima GT-ről további információkat az Európai indítása előtt várhatóan nyilvánosságra hozzák. Az új generációs Kia Optima értékesítése 2015 negyedik negyedében kezdődik meg, amit 2016-ban követ a GT változat.

- Kartos Patrik -

2015-09-17, 18:21:21

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

2016 VW Tiguan - IAA

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet