MENÜ
        

 

Az új James Bond verdák

A Jaguar Land Rover bemutatta az új James Bond autókat, amik a legújabb részben fognak szerepelni a SEPCTRE című részben. Az új autók tartalmazzák a Jaguar C-X75-öt, a Range Rover Sport SVR-t, és az ikonikus Land Rover Defender-t. A film szereplői közül Naomie Harris (Moneypenny), és David Bautista (Hinx) jelent meg vendégként az elbűvölő eseményen, kirakatban a bámulatos járművekkel. A vendégeket szórakoztatta a Brit énekes és zenész John Newman, aki számos top listára felkerült már.

 

The new James Bond cars  

2015 Land Rover Defender, 2015 Jaguar C-X75, 2015 Range Rover Sport SVT  

"Naomie Harris (Moneypenny) & David Bautista (Hinx)"

 
A SPECTRE már a 24. James Bond film a sorban, amiben ismét feltűnik egy igazán ritka Jaguar a C-X75, amit vezettek keresztül a holdvilágos Római utakon, egyben a legismertebb film nagy sebességű üldözési jeleneteiben. A C-X75-öt Hinx vezeti a filmben, akit David Bautista alakít, aki a legfejlettebb Jaguar-t vezeti a jelenlegi kínálatból. A Jaguar megalkotta a Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations-t (SVO), ami együtt működött a társ Williams Advanced Engineering központtal Oxfordshire-ben (Anglia).  

  

"2015 C-X75 & Range Rover Sport SVT - Naomie Harris, Land Rover Defender - David Bautista"

 

A csúcs Jaguar mellett speciálisan módosított Land Rover Defender, és a leggyorsabb, legerősebb Land Rover is szerepel, ami az új Range Rover Sport SVR, ami szintén szerepel az akció jelentekben. A Defender-t építette a JLR Special Operations osztály, a hatalmas átmérőjű 37”-es off-road abroncsokkal, és a fokozott karosszéria védelemmel, a kihívást jelentő hó borította hegyi utakra. Az új SPECTRE filmet októberben hozzák nyilvánosságra.

- Kartos Patrik -

2015-09-17, 23:00:23

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

2016 VW Tiguan - IAA

 

 

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet