MENÜ
     

 

 

 

Bentley-k Frankfurtban - IAA

Bentley Motors leleplezte az új Bentayga SUV-ját a Frankfurti autókiállításon. A sajtókonferenciát élőben is nézni lehetett a www.bentleymedia.com internetes oldalon. Az új Bentley BENTAYGA a luxust, a megerőltetés nélküli teljesítménnyel, és a mindennapi használhatósággal kombinálta. A teljesen új Twin-Turbo 6.0 W12-es motorral, a Bentayga a leggyorsabb, legerősebb, legexkluzívabb modell, és a kivételes luxust biztos az ügyfeleknek.

 

Bentley-k Frankfurtban - 2015 IAA  

Az új Bentley BENTAYGA a Frankfurti kiállításon

 
Az új Bentley SUV biztosítja a megszokott Bentley vezetési élményt, az innovatív technológiai jellemzőkkel. A modern luxus belső kézzel készül Britanniában, és a Bentayga dicsekszik a világ legfinomabb autóipari utasterével, és a páratlan szintű precizitással. A Bentayga mellett még a felfrissült Continental GT Speed Convertible is megjelent. Az új külső stílus tartalmazza a kifejezőbb sárvédőket, és a magabiztos álláspontot az autó orrával. A feljavítás folytatódik a Continental utasterében az új stílusú ülés részletekkel, a fényes elemekkel, a vezető eszközökkel, a kormánykerékkel, és a váltófülekkel. Az új anyag opciókat, és a megújult szín választékot is tartalmazza a felfrissülés.  

2015 Bentley Mulsanne Speed - IAA - 01  

Az új Mulsanne Speed és a Continental GT

 

A megújult modellben Wi-Fi nyújt kapcsolatot minden kézi készülékhez, az autóban most elérhető a Continental családon belül. A meghajtásáról 6.0 literes W12-es motor gondoskodik az 575-ről (567 BHP/423 kW) megemelt 590 lóerős (582 BHP/ 434 kW) teljesítménnyel, és a 700 Nm-es (516 lb.ft) nyomatéka növekedett a teljesítménnyel 720 Nm-re (531 lb-ft). A fejlesztések a teljesítmény növekedés mellett a fogyasztást is javították. A megújult Continental mellett még az új Mulsanne Speed-et is bemutatták Frankfurtban. Az új modell a leggyorsabb luxus sport sedan, aminek összeszerelését kézzel végzik. A gyors luxus sedan 0-100 km/órás gyorsulásához 4.9 másodperc szükséges (0-60 MPH: 4.8s), és a csúcssebessége eléri a 305 km/órás (190 MPH) sebességet.

- Kartos Patrik -

2015-09-23, 15:32:27

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

2016 Audi R8 V10 & R8 V10 plus

 

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet