MENÜ
   
 

2016 Mazda KOERU - IAA

Mazda bemutatta a teljesen új crossover concept modelljét Frankfurtban, aminek a KOERU nevet adta. A gyorsan növekvő crossover piac, mellet új az KODO design nyelvet mutatja be az új tanulmány modell sportosabb, élesebb vonalvezetéssel, mint korábban. Az új Concept modell a Mazda új generációs SKYACTIV technológiáját kapta meg és a tervezett KODO-Soul of Motion design nyelvet, aminek jellemzői a sportos kifinomult stílus, és a vezető teljesítmény.

 
 

2016 Mazda KOERU Concept - IAA  

2016 Mazda KOERU Concept

 
  A KOERU név, szó szerint úton „exceed or go beyond” Japánban. A Mazda szállít értéket a kategória normákkal és alapokkal. Az új Mazda crossover concept kínál stílust, ami sugározza az erőt, az életerőt, és az új szintet a ragyogó finomítással. A célzott ügyfél élvonalbeli beállítással a Mazda KOERU bátor kihívás a crossover piacon, és szállít tiszta vezetési élményt. A Signature Wing kifejezős meg ingadhatatlan meghatározást ad, míg a LED irányadó gyűrűk megidézik a fényes, erős akaratú szemeket a vadállattal.  
 

2016 Mazda KOERU - int -

 
 

A teljes elfogadása a SKYACTIV technológiáknak, a Mazda KOERU válaszol a lineárisan vezető műveletekkel és gondoskodik az igazi Jinba-ittai vezetési élménnyel. A hatásos aerodinamikai teljesítmény elérte a sima karosszéria formával, és az optimalizált légáramlással a karosszéria felett, valamint a turbulencia egyengetésével az autó alatt. A Mazda KOERU jelentős mértékben csendesebb a Mazda áttöréssel, ami az NVH technológia, ami teljesen megnyugtató hangot és vibrációt biztosít az utastérben.

- Kartos Patrik -

2015-09-26, 22:06:38

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

1970 Mazda Cosmo Sport - RM Auction

 

 

 

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet