MENÜ
   

 

 

2016 Renault Mégane

Az új generációs Mégane-ok stílusos egyedi világítást kapnak, ahogy a Talisman Renault Laguna utódok. Az új adoptált design elem a márka design DNS-t viszi tovább, a megformázott vállakkal és az orrával, ami tartalmazza az új design arculatot, valamint a nagy függőleges jelvényt. A Renault Talisman-hoz hasonlóan az új Mégane is dicsekszik az egyedi világítással, ami a védjegy világítás, és Škoda hátsólámpáihoz hasonlóan az új fejre állított vasaló formájú fényszórói is C-betűt formázó LED világítást kaptak.

 

2016 Renault Mégane & GT  

2016 Renault Mégane & GT

 
Az új modell 25 mm-vel alacsonyabb lesz, és 47 mm-vel növelték az első nyomtávját, valamint 39 mm-vel a hátsó nyomtávját a jelenlegi 3. generációhoz képest. A sportos méretei még tartalmazza a 28 mm-vel növelt hosszát, és a rövidebb túlnyúlásokat. A vékony ráncokat a motorháztetőn kombinálták a krómmal, és az oldal nyílásokkal, amik erősítik a jellemző megjelenését.  

 

2016 Renault Mégane GT

 

Az exkluzív GT verzió elérhető lesz az értékesítés kezdetétől az új Mégane GT, ami újratervezett első ütközőt kapott, a gyors, sportos személyiségéhez. A GT változat még megkapta a nagyobb légnyílásokat, és az új méhsejt design-os rácsokat. A Mégane GT hátsója megkapta a diffúzor betétbe integrált két króm kipufogóvéget is, valamint a RenaultSport jelvényt is elhelyezték rajta. A sport változat elérhető lesz az új IronBlue fényezéssel, amit kombináltak a Dark Metal kiemelésekkel, valamint új 18”-as felniket készítettek a RenaultSport-val az új modellhez.

- Kartos Patrik -

2015-09-27, 19:07:05

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

2016 Mazda KOERU Concept - IAA

 

 

 

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet