MENÜ
      

 

 

2015 5tegnelyen biztos kézzel - a hétvégén

Az idei 5 tengelyen biztos kézzel verseny elő döntőit befejezték, és most hétvégén október 3-án lesz a döntő a szokásos helyen, a DrivingCamp vezetés technikai tanpályán. A fődíj idén is 1 000 000 Ft lesz, valamint a fődíjjal járó szakmai elismerés is.

 
 
A döntőig már csak néhány nap van hátra, a Zsámbéki pályán, ahol a kamionosok közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai megmérettetésen vesznek rész a NiT Hungary (Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete) és az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében. A korábbi évek 5 tengelyen versenyek elődöntőihez képest a résztvevő kamionosok száma megduplázódott a 236 regisztrált kamionossal, akik közül a 10 legjobb jutott a döntőbe.  
5 tengelyen biztos kézzel - hétvégi verseny    

Az idei ügyességi kamionos verseny október 3-i döntője izgalmasnak ígérkezik, amin a tovább jutott gyakorlott tapasztalt sofőrök és kezdők is részt vesznek. Az idei versenyen a 2013-as nyertes Könczöl András, és a tavalyi győztes Szalai Gábor is részt vesz, akik összemérhetik tudásukat az idei verseny alatt. A kamionos versenyt a családi nappal közösen rendezik meg, ahol a kicsik és nagyok együtt szurkolhatnak és szórakozhatnak a rendezvény alatt. A verseny mellett az ingyenes családi napon kamionos, autós, és busz szimulátorral szórakozhatunk, valamint elektromos autókkal, és a gyerekeknek KRESZ parkkal, interaktív közlekedésbiztonsági programokkal készülnek, valamint kreatív játékokkal az év kamionos versenye alatt.

- Kartos Patrik -

2015-09-29, 11:37:20

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

2016 VW Multivan T6 PanAmericana - IAA

 

 

 

 

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet