MENÜ
   

 

 

2015 Seat Mii Mango Limited Edition & FR Line

A Seat Mii-ből bemutatták a MANGO Limited Edition-t, és az FR Line változatokat. Az új modell változatok hamarosan jönnek a kereskedésekbe. Az új modell kapott látványos exkluzív 3 rétegű fényezést Oryx White-ban, valamint a visszapillantó házak és a kerekek mély piros fényezést kaptak. A mély piros szín az utastérben is visszatér a kormánykeréken, a műszerfalon, és még néhány részen. A Mango változat mellett még az FR Line változatot is bemutatták, ami exkluzív 16”-os felniket kapott, Atom Grey visszapillantókat, exkluzív betét csíkokat, és az FR jelvényt a hűtőrácson és a farán.

 

2015 Seat Mii by Mango & FR Line  

2015 Seat Mii Mango Limited Edition & Mii FR Line

 
Az FR Line a sport felfüggesztés tuningtól eltekintve, kapott sportos fekete belsőt, és a jellemző magas fényű és piros kiegészítőket, valamint az egyedülálló sport üléseket, az FR logo-t a bőr kormánykeréken, és a piros kiemelő varrást. A fiatalos és sportos városi kisautó a városi közlekedés megkönnyítésére készült. Az új Limited Edition Mii by MANGO tovább hangsúlyozza a jellemzőit, az Európai városi kisautó design-nak. A Spanyol divatmárkával, a MANGO-val közösen készült az új változat, ami még az utastérbe válltáska fogast is kapott, a kesztyűtartó nyitó gombjába építve. A Mii kombinálja a kifinomult stílusát a korszerű technológiával.  

 

2015 Seat Mii Mango Limited Edition & Mii FR Line - int -

 
A Limited Edition változatok őszi és téli szezonban lesz szállítva. A high-tech extrák tartalmazzák a drótnélküli töltést a mobil telefonokhoz, és okostelefonokhoz. A Limited Edition modell megkapta a LED nappali menetfényeket, a króm csomagot, és a klímát. Az alap felszerelés praktikus kiegészítői hozzáteszik még a válltáska akasztót, a vezető napellenzőjébe integrált smink tükröt, valamint az exkluzív tervezésű szőnyeget, küszöb díszlécet, és a kulcstartót. A Mii by MANGO változat 3-hengeres motorokkal lesz választható, amik 60-75 lóerős teljesítménnyel készülnek. A kis Seat önsúlya 854 kg, és a belépő szintű Mii Ecomotive CO2-kibocsátása 95 g/km.  

  

2015 Seat Mii Mango Limited Edition - int -

 

A Mii erőssége a korszerű technológiák, amik mellet Safety Assist vészfék asszisztenst is kapott, amihez a lézer érzékelő továbbítja az adatokat. A Seat Portable System hozzáteszi az 5” col átmérőjű képernyőt, a szórakozással, navigációval, telefonnal, és más jármű funkciókkal. A kis Seat-nak úttörő szerepe van az innovációkkal együtt, a megfizethető árával és az alacsony üzemeltetési költséggel. A Mii kivételes biztonsági szintet ért el az EuroNCAP törés teszteken.

- Kartos Patrik -

2015-09-29, 23:34:31

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

2014 Camaro Z/28

 

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet