MENÜ
   

 

 

Új Mazda sportkocsi – Tokyo

A Mazda-nak újabb világ premierje lesz a korábbi SUV után, ami most az új sportkocsi lesz a Tokyo Motor Show-n. A Tokyo-i autókiállítás média nyílt napja október 28-án kezdődik, de a nyilvános megnyitás október 30-án kezdődik meg, és egészen november 8-ig tart. A modern megjelenése ellenére a Mazda legújabb alkotása egyértelműen megtestesíti a gyártó eredetét. A tervezők törekedtek a cseppfolyós formavilágra a Mazda sportkocsi történelméből, mint a magas fokozat a lehetséges tanulmány modellel.

 

2016 Mazda - TOKYO MOTOR SHOW  

Az új Mazda sportkocsi - első kép -

 
A tervezők szintén kiemelik a Mazda egyedülálló megközelítését a vezetési élményhez. A speciális motor-sport kiállítás jellemzi a két verseny specifikus Mazda MX-5-vel, míg az 1967-es Mazda Cosmo Sport 110S is jelen lesz, ami az első Wankel motoros tömeggyártású modell, amiből egy szép példányt az RM Londoni aukción adtak el. A Mazda legutóbb már bemutatta a KOERU crossover SUV concept modelljét, aminek világpremierje után a Tokyo-ban is bemutatkozik a Japán premierjén.  

2015 Mazda MX-5 GlobalCup

 

A SMART MOBILITY CITY a szabályos jellemző a Tokyo Motor Show-n, ahol a Mazda bemutatja a biztonsági technológiáit, mint az innovatív emberi gép kezelőfelületét, a minden irányú érzékelő concept-et, és a rendszerek fejlett Mazda Proactive Safety filozófiáját. A Mazda sajtó konferenciája 8:30-kor kezdődik október 28-án. A Tokyo-i kiállításon ott lesz még a Mazda MX-5 Global Cup verseny modell, és az MX-5 NR-A verseny kiegészítőkkel, valamint a jelenlegi modell kínálatból az új MX-5 és CX-3, a megújult CX-5 és Mazda6, és mellettük a Mazda2, Mazda3, az Európában nem kapható Mazda Flair Wagon-val. A technológia terén pedig a SKYACTIV-G 2.5, a SKYACTIV-G 2.2, és a SKYACTIV-D 1.5 motorokat is bemutatják.

- Kartos Patrik -

2015-09-30, 11:47:13

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

2014 Camaro Z/28

 

 

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet