MENÜ
     

 

 

ABT Touareg 3.0 TDI - 290 lóerővel

A VW sikeres prémium SUV-ját kezelésbe vette az ABT, ami után a Touareg 3.0 TDI változata 290 lóerős lett. Az ABT tuning csomag a teljesítmény növelés mellett, feljavító felfüggesztést is kap, valamint külső-belső kiegészítőket. A Bavariai tuning műhely a Touareg legújabb 3.0 TDI dízel változatát vették kezelésbe, amiből az ABT Power „New Generation” 290 lóerőt (213 kW) és 650 Nm nyomatékot hoz ki, az alap 262 lóerős (193 kW) és 580 Nm nyomatékú alap motorból.

 

2015 ABT Touareg 3.0 TDI

 
Az ABT saját mérő padján és a nyilvános utakon is tesztelték, ahol a gondos fejlesztéseket a prémium dízel SUV-on. A gyári autó fogyasztása és megbízhatósága a tuning csomag után sem változik, amit az ABT Sportsline garantál, valamint kiterjesztett garanciát. A tuning Touareg első légterelőt nem kap, de sportos PUR (poliuretán) hátsó szárnyat megkapja.  

A hátsó része két oldalra kivezetett dupla króm kipufogó véget is kapott, mint a sportkocsik

 

Az orra új hűtőrácsot kapott, és a fényszórók szemöldök betétet. A megjelenését még fokozni lehet az ABT választható anyagokkal, valamint a CR 20”-as, a DR 22”-es, és az ER-C 20”-as felnikkel, az opciós listáról több színben is. A kínálat még tartalmazza az ABT felfüggesztés rugókat vagy az ABT Level Control-t, ami egy légrugós felfüggesztés, amikkel teljes a tuning csomag. Az utastérbe még elérhető az ABT padló és csomagtér szőnyeg is.

- Kartos Patrik -

2015-10-04, 20:49:49

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

2015 ABT S3 Sedan

 

 

 

 

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet