MENÜ
   
 

2017 Porsche Macan GTS

Porsche korábban bejelentette az új Macan GTS megjelenését, ami több erővel, újra tervezett felfüggesztéssel, egyedülálló GTS specifikus külső és belső jellemzőkkel érkezik a kereskedésekbe, valamint új opciós kiegészítőkkel is elérhető lesz. A GTS változat orrában egy 3.0 literes Twin-turbófeltöltős V6-os motor gondoskodik, ami a MacanS-ben is megtalálható, de a hardware-t tovább fejlesztették. A módosított motor a GTS-ben 360 lóerőt tud leadni 6 000-es fordulaton, és 369 lb.ft nyomatékot 1 650-4 000 fordulatszám tartományban.

 
 

2017 Porsche Macan GTS  

2017 Macan GTS

 
  A V6-os motorhoz összkerék-meghajtást adnak, amit a Macan Turbo is megkapott, valamint a Porsche 7-fokozatú PDK duplakuplungos váltót kombinálták a Porsche’s Traction Management rendszerrel (PTM), ami működteti az elektro-hidraulikus több tárcsás kuplungot. A Macan GTS hajtáslánc csomagja 0-60 MPH-s (0-100 km/óra: 5.0s) sprintet 4.8 másodpercre javítja az opciós Sport Chrono csomag (-0, 2s), aminek csúcssebessége 159 MPH (265 Km/óra). A Porsche Stability Management rendszer szintén újrakalibrált, és kombinált a Sport Chrono csomaggal, ami biztosít még dinamikusabb vezetési élményt. A megállásról nagyobb 360 mm-es első féktárcsák és 6-dugattyús féknyergek gondoskodnak, amik hátul 330 mm-esek és egy dugattyús nyergeket kapnak.  
 

Porsche Macan GTS

 
  A féknyergek kitűnnek a piros fényezéssel a felnik alul. Az új Macan GTS még légrugós felfüggesztést is kapott, ami tartalmazza a Porsche Active Suspension Management (PASM) rendszert, ami alap felszerelésnél jön a Macan GTS-hez. A lengéscsillapító a Macan GTS-nek ad állítható utazó magasságot, és merevebb lengéscsillapítást vezetési körülményektől függően. A GTS változat új felfüggesztése még tuning ültetést is tartalmaz, ami 10 mm-es ültetést jelent, a Macan Turbo-hoz képest, így tovább csökkentve a súlypontot. A Macan GTS számos fekete kiegészítőt is kapott, amik kihangsúlyozzák a sportosságát. A fekete kiegészítők tartalmazzák a magas fényű fekete betéteket az ablakok körül, és a Porsche Macan GTS design hátsó nyíláson, valamint az alap 20”-as RS Spyder Design felniket a Satin Black fényezéssel.  
 

 

All-new Macan GTS

 
  Az ajtók alsó betét pengéi és a GTS jelvények is fekete fényezést kaptak. A GTS még elérhető opciós LED fényszórókkal, amiknek jellemzői a Porsche 4 pontos nappali menet fényei, valamint a kanyar funkció. A Macan GTS utastere megkapta az alap bőr csomagot, és a GTS sport üléseket az Alcantara kárpitozással, valamint a GTS logo-val a fejtámlákon. Az opciós GTS utastér csomag jellemzői a Carmine Red fordulatszámmérő és az eltérő varrás, a biztonsági övek, és a hímzett GTS logo-k a fejtámlákon. Az alap PCM (Porsche Communication Management system) magába foglalja a Sound Package Plus-t, a 8 hangszórót, az USB és AUX-IN csatlakozókat, a SiriusXM és HD rádiót, valamint a Bluetooth csatlakozási lehetőséget.  
 

2017 Porsche Macan GTS - int -

 
 

Az opciós PCM a navigációs modullal tartalmazza a hard-drive alapvető navigációs rendszert, aminek segítségével 3D navigációs kijelzőt kapott, a szatellit képpel és a dinamikus út kalkulációval. Az új modellhez két csatlakozási rendszer is elérhető lesz opciósan, ami az alap PCM Porsche Connect-hez biztosít Apple CarPlay integrációt. A Connect Plus terjeszkedik a Connect-vel beleértve a hot-spot képességet az LTE modemmel, az internet csatlakozáshoz az utasok kényelmét fokozva. A netezés mellett a közlekedési infókat is megnézhetjük, a legfrissebb infókkal. A 2017 Porsche Macan GTS értékesítése márciusban kezdődik meg 2016-ban, aminek alap ára 67 200$ / 73 400 € lesz.

- Kartos Patrik -

2015-11-09, 21:19:37

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet