MENÜ
       
 

Új Suzuki-k IAA-n és Tokyo-ban

A Suzuki Motor Corporation bejelentette új modelljeit a 44. Tokyo Motor Show-n, ami október 30-án nyitotta kapuit, egészen november 8-ig. A Suzuki lassan eléri a 100. évfordulóját, ami 2020-ban lesz. A kiállításon új tanulmány modelleket mutattak be, új technológiai megoldásokkal, valamint a Frankfurti autókiállításon is bemutatták az új modelljüket. A Tokyo-i kiállításon jelen volt az új MIGHTY DECK, az Air Triser, az IGNIS, és az IGNIS-Trail Concept modell, valamint az új generációs Baleno is, amit Frankfurtban is bemutattak. A Mighty Deck új Suzuki, az új élmény orientált mini autó, ami nyitott tetővel biztosít kiemelkedő élményt a vezetéshez.

 
 

 

2016 Suzuki MIGHTY DECK & Air Triser

 
  Az Urban/Outdoor Concept megtestesíti a jellemzőket, mint a szabad emberek mozgását kiemelt szituációkban, mint a város és a természet, a munka vagy szabadidő, valamint a nyugodtságot és játékosságot. A kis sportkocsi mellett az Air Triser-t is bemutatták, ami az új Concept, a 3-sor üléssel felszerelt kompakt minivan, a belső méretein belül, ami kínál az utastérben tágas helyet, és okos ülés elrendezés variálhatóságot. Az Air Triser parkolt, az ülés konfigurációval, a relaxációs móddal, de lounge móddal (az ülések egy U-formájú szófát alakítanak) is választható. Az új modell lehetővé teszi az élvezetes szabadidőt az utasoknak. A két érdekes tanulmány modell mellett, bemutatták az új IGNIS-t modernebb fiatalosabb formában, és két változatban.  
 

2016 Suzuki IGNIS, BALENO & Concept model's - TOKYO, IAA  

2016 Suzuki Ignis Trial Concept & Ignis

 
  Az új IGNIS meg mutatta mennyire kompakt tud lenni, a mindennapi élet és a szabadidő között. Az új modell magabiztos vezetést biztosít a havas utakon, és a durva pályákon is. A kompakt vizuális meglepő megjelenése, és az egyszerű nagyon praktikus utastér design-ja kihangsúlyozza a kompakt crossover megjelenését. Az IGNIS-Trail Concept modell viszont egy városi-szabadidő változat, ami durva út tűrőképességet kapott a tervezőktől. A nagyobb felnik, és a védő burkolatok a kerék járatoknál, sportosabb megjelenést adnak az IGNIS-nek. Az új modellek között még megtalálható volt az új generációs Suzuki Baleno is, amit a 66. IAA Frankfurti autókiállításon is bemutattak. Az új Baleno elegáns és erős design-t kapott a tervezőktől, ami mellett tágas utastérrel is ellátták, valamint méretes csomagteret és új technológiákat is kapott.  
 

2016 Suzuki Baleno

 
 

Az új technológiák tartalmazzák a merev-könnyű új generációs platformot, valamint egy 1.0 literes közvetlen befecskendezéses turbófeltöltős BOOSTERJET motort. Az új modell értékesítése Európában tavasszal kezdődik el. A Baleno új B-szegmensű modell lesz a Suzuki kínálatában, ami kifinomult stílussal, teljesítménnyel, alacsony fogyasztással, és praktikussággal érkezik majd a kereskedésekbe. A Baleno 4 felnőttnek biztosít majd helyet, és a csomagjaiknak. Az 1.0 literes motor mellett, még 1.2 literes DUALJET, és 1.3 literes dízelmotorral is elérhető lesz, ami országonként változhat. Az Európai értékesítés mellet az UK autópiacra már jövő nyáron megérkezik. A Suzuki mellett a Maruti Suzuki leányvállalatuk is forgalmazni fogja az új modellt, ami harmonizál a dinamikussággal, és az elegáns stílussal, ami optimális csomagot ad az ügyfeleknek.

- Kartos Patrik -

2015-11-18, 20:00:37

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet