MENÜ
   
 

2016 Subaru Impreza Sedan Concept – Los Angeles

A Fuji Heavy Industry LTD.-hez tartozó Subaru bemutatta, az új következő generációs Impreza Sedan Concept változatot, a Tokyo-ban bemutatott 5-ajtós változat után, a 2015-ös Los Angeles-i autókiállításon. Az új tanulmány modell az előfutára az új következő generációnak, ami az első a Subaru következő generációs stratégiájában, az elképzelt járművekkel, és az FHI-ben a Mid-Term Management Vision „Prominence 2020”-t bejelentették 2014 májusában.

 
 

2016 Subaru Impreza Sedan Concept - 2015 Los Angeles  

2016 Subaru Impreza Sedan Concept - Los Angeles

 
  Az új modell orra, oldalai, és a hátsó része zökkenőmentesen csatlakozott a Dynamic&Solid szerkezeti felülethez, ami alkot három dimenziós, és tartós karosszériát, ami a jellemző Subaru stílus. A dinamizmus fokozott a jól elhelyezett jellemző vonalakkal, a kompakt sedan stílusban. Az új külső szín a Ruby Red Metallic, ami a gyors sportosságot, és a lendületes benyomást kelti. Az új modell kiemelt fényes fekete részleteket is kapott, ami ad magas minőség érzetet.  
 

  

2016 Impreza Sedan Concept - részletek -

 
 

A Subaru megjelenés a Wide&Low állásban, a sportos benyomás - a 3D-s szerkezettel, a hatszögletes hűtőráccsal, és a sólyomszem fényszórókkal. A gazdag ragozása a jellemző vonalakkal, az első ütközőn, az ajtókon, és a hátsó vállakon. A teljesítmény kiterjed a gyors fellángolással, a megbízhatósággal, és a Subaru All-Wheel Drive-val. A hátsó kombináció az egyedi formájú fényekkel, ami azonos motívum, mint a fényszórókban a Wide & Low megjelenéssel az orrán. Az új bemutatott IMPREZA 4 555 mm hosszú, 1 880 mm széles, és 1 453 mm magasa lett, valamint a tengelytávja 2 670 mm, amik mellett az 5-személyes Sedan-ról még nyilvánosságra hozták az abroncs méreteit, ami 235/40 R19.

- Kartos Patrik -

2015-11-19. 21:27:56

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet