MENÜ
   
 

2016 Mercedes-Benz SL Roadster

A Mercedes bemutatta az új SL Roadster-ét, ami 2016-ban lesz elérhető az ügyfelek számára, aminek rendelése áprilisban indul el. Az új SL modellek erősebb motorokkal, automata 9G-TRONIC váltóval, DYNAMIC SELECT módválasztóval (5 mód), és a Active Body Control-val jön majd a kereskedésekbe. Az új modell nagyon alkalmas a mindennapi használatra, a fokozott vario tetővel, amit 40 km/órás sebességi lehet működtetni menetközben. A vizuális megjelenését is fokozták az új sportosabb Mercedes design vonásokkal, ami tartalmazza a motorháztetőt, az ütközőt, és fényszórókat a jellemző vonások között.

 
 

 

2016 Mercedes-Benz SL500 Roadster

 
  Az elegáns SL Roadster kényelemet vagy dinamikus coupe menetteljesítményt biztosít az utasoknak a beállított módoktól függően. A szemet gyönyörködtető jellemzői az új SL-nek tartalmazza a feljavított orrát, ami egyedülálló gyémánt hűtőrácsot kapott. A két kiemelt sáv a kitörő erőt hangsúlyozza a hosszú, nyújtott motorháztetőn. Az alapfelszerelése tartalmazza a LED intelligens fény rendszeres (Intelligent Light System) fényszórókat is. A sportos árnyképe hangsúlyozza a nagyított levegőkimenetet, a szárnyszerű krómbetétet, amik fokozzák a dinamikai teljesítményét, valamint a széles szárnyakat.  
 

2016 Mercedes-Benz SL Roadster - int - 

 
 

Az SL400 meghajtásáról egy V6-os motor gondoskodik 367 lóerővel (270 kW), és 500 Nm csúcsnyomatékkal, ami 35 lóerő és 20 Nm nyomaték pluszt ad az elődhöz képest. Az SL500-as már V8-as motort kap, ami 455 lóerőt (335 kW) biztosít, és a kiemelkedő teljesítményhez megkapja az új 9G-tronic 9-fokozatú automata váltót. A DYNAMIC SELECT mód választó 5 módot kínál a vezetőnek, amiket másodpercek alatt tudja változtatni a beállításokat. A megújult modellek mellé még érkezik az SL63 AMG és SL65 AMG nagy teljesítményű változatok is, amik közül a 65-ös V12-es motorral jön.

- Kartos Patrik -

2015-11-23, 21:30:40

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet