MENÜ
   
 

2016 Smart ForTwo Cabrio

Smart kínálatába megérkezett a ForTwo Cabrio, a 2- és 4-ajtós modellek mellé. A nyitott tetős, két személyes Smart világ premierje szeptemberben volt az International Motor Show-n, Frankfurtban. Az új Smart ForTwo Cabrio már november közepétől rendelhető, de az első ForTwo Cabrio-k csak februárban jönnek (2016). Az új Smart három autó az egyben, ami gombnyomásra lehet Cabrio, vagy Roadster a tető teljes lenyitásával, és a tető oldalsó oszlopainak eltávolításával, valamint zárt tetővel, mint a 2-ajtós kivitel. Az új modell lehetővé teszi a friss légáramlásban való vezetést időjárásától és a vezető hangulatától függően. Az új Smart Cabrio hossza 2.69 méter, a szélessége 1.66 méter, és a magassága 1.55 méter, amikkel kiváló városi kisautó lesz.

 
 

 

2016 Smart ForTwo Cabrio

 
  A 3. modell szintén megtestesíti a Smart design filozófiát a FUN.ctional design-val, ami a meghatározó két pól pozíciót veszi célba, a szívet és az elmét. A megjelenése tartalmazza az ultra rövid túlnyúlásokat, a tiszta vonalakat, a formákat, és a felületeket. A megjelenés még mutatja a tridion biztonsági cellát, amit különböző színekben választhatunk, valamint az új rácsot méhsejt design-val, és a szögletesebb fényszórókat. Amikor kisüt a nap az új modellel a tetőt elhúzhatjuk, mint a napfénytető, de akár teljesen is, és a tető oldalsó tartó oszlopait kivehetjük, ami igazi Cabrio lesz. A tetőt automatikusan 12 másodperc alatt tudja nyitni vagy zárni a tetőt, még a csúcssebességénél is, valamint a távirányító gombjaival távolról is nyithatjuk.  
 

 

2016 Smart ForTwo Cabrio - int -

 
  A torziós erőt javították kb. 15%-val az elődhöz képest. Az anyag keverékek tartalmazzák az ultra nagy erős, melegen formázott acél elemeket is. Az új Cabrio biztonságát még fokozták a Tridion biztonsági cellával, ami már tipikus elem a Smart modelljein. Az új modellből nem maradhattak ki a fejlett asszisztens rendszerek, amik tartalmazzák a legújabb ESP generációt, a Crosswind Assist-et, és a visszagurulás gátlót (alap felszerelés részeként). A kis Smart meghajtásáról két választható erőforrás gondoskodhat, ami a két korszerű 3-hengeres motort tartalmazza 71 (52 kW) és 90 (66 kW) lóerős teljesítményekkel.  
 

  

2016 Smart ForTwo Cabrio - kivehető tető tartók, amiket a csomagtartóban tárolhatunk -

 
 

A két motor változat választható az 5-fokozatú kézi, vagy az automata Twinamic duplakuplungos váltóval. Az ügyfelek választhatnak biztonsági és kényelmi kiegészítőket, amik tartalmazzák az új jellemző frissítést, mint az okostelefon integrációt a MirrorLink-vel, vagy az Urban Style csomagot (tartalmazza a fekete kerékíveket, vonalakat, és az ültető kit-et).

- Kartos Patrik -

2015-11-24, 17:28:02

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet