MENÜ
     
 

ABT tuning csomag, SQ5 TDI-hez

A Bavaria-i (Bajorország) székhelyű tuning cég, az ABT Sportsline nem unatkozott novemberben sem. Az ABT most az Audi Q5 csúcs dízel változatát vette kezelésbe, ami az SQ5 TDI nevet viseli a kínálatban. Az alap modell sem egy hétköznapi prémium SUV, ami a nevében is mutatja, hogy az S-modellek védjegyeit kapta meg, a dízelmotor ellenére is. Az alap autó 326 lóerős (240 kW) teljesítményű turbófeltöltős dízelmotort kap, ami kiemelkedő gyorsulást, és vezetési élményt ad a vezetőnek.

 
 

2015 ABT SQ5 TDI 365 - 01  

2015 ABT SQ5 TDI, 365 lóerővel

 
  Az ABT Sportline-nak még sikerült ezt is fokoznia a tuning csomagjával, ami után a TDI motor 365 lóerő (268 kW), és 710 Nm nyomaték leadására lesz képes, ami érezhetően javítja a menetteljesítményeit is. Az ABT SQ5-nek kevesebb, mint 5.0 másodperc kell a 0-100 km/órás gyorsuláshoz, és a csúcssebessége már eléri a 260 km/órát is. Az ABT még széleskörű garanciát is ad a tuning modelljeire, ami a legrészletesebb teszteknek is köszönhető, mint a dynamometer és nyilvános utcai teszteknek egyaránt.  
 

  

ABT SQ5 TDI Aero csomag részletei

 
 

Az Aero csomag a teljesítmény növelés mellett, hozzáteszi az első szoknyákat, az új hűtőrácsot, a szénszálas betétet az oldalsó küszöbökbe, és a hátsó szárnyat. A tuning modell még kapott változó keréktávtartókat 30-70 mm között a tengelyeken, amik jobb futófelületet adnak, az ABT magasságban állítható felfüggesztése mellett. A változtatható magasságú felfüggesztés 5-30 mm között állítható az első tengelyen, és 10-35 mm között állítható a hátsó tengelyen. Az SQ5 TDI megjelenését még lehet fokozni a 20”-22” méretű felnikkel, amik választhatók a CR, a DR, az ER-C, és az FR felnikkel különböző színekben az ABT kínálatából.

- Kartos Patrik -

2015-11-27, 14:04:36

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet