MENÜ
   
 

2015 Silver Land Rover Defender 2.2 TDCI Hard Top - Chelsea Wide Track

A KAHN Design a Land Rover modelljeinek kedvelt tunere, ami mindig mutat valami új és egyedi alkotást az ügyfelek számára. Az új alkotása egy Defender alapú tuning modell, ami a tuning csomag ellenére nem vesztette el terepképességeit. A Silver Land Rover Defender 2.2 TDCI Hard Top – Chelsea Wide Track megkapta a Chelsea Truck Company stílusos feljavítását, ami ad a Defender-nek markáns megjelenést.

 
 

2015 KAHN Silver Land Rover Defender 2.2 TDCI Hard Top - Chelsea Wide Track - 01  

2015 KAHN Design Land Rover Defender 2.2 TDCI HardTop - Chelsea Wide Track

 
  Az új alkotás alkalmazkodik az új oldal fellépőkkel az utasok be- és kiszállásának megkönnyítéséhez. Az új szélesebb első és hátsó kerékjáratok, a külső csavar rögzítéssel, az oldal és motorháztető szellőzőnyílások, valamint az új ütköző alsó védő lemezzel. Az új első ütköző megkapta a modern nappali futófényeket is, és az árnyék króm fényszórókat, amik ülnek az új fények és az X-Lander hűtőrács között, valamint ezek mellett még megkapta az új Chelsea Truck Company pótkerék takarót is.  
 

2015 KAHN Defender - CWT - int -

 
 

A stílusos Land Rover Defender 2.4 TDCI 90 Pick-up Chelsea Wide Truck után nyilvánvalóan az új modell is meg kapja az új 8x18”-as 1983 RS Defend felniket is, a Satin Black fekete fényezéssel, és a 265/65 R18-as abroncsokkal. Az utastere a Defender-nek kiemelkedő, a két Sports GTB üléssel, ami tűzdelt és lyuggatott bőr kárpitot is kapott. Az utastere még megkapta a Kahn kormánykereket, és a szellőztetett pedálokat, amit alumíniumból dolgoztak ki. A befejező kiegészítés az új Chuchill időmérő, amit a műszerfalba integráltak. Az új Silver Land Rover Defender 2.2 TDCI Hard Top – Chelsea Wide Track modell elérhető 25 875 fonttól (kb. 36 750 €/ 11,5 mil. Ft).

- Kartos Patrik -

2015-11-30, 15:07:29

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet