MENÜ
   
 

2016 VW Scirocco Special Edition – UK

VW újabb Special Edition változatokat dob piacra a sikeres új generációs Scirocco-ból, amit nem rég frissítettek fel. Az új Special Edition változat szintén a fiatal ügyfeleket célozza meg, a 4 személyes kupé megjelenésének fokozásával. A két változat a Scirocco GT Black Edition, és a Scirocco R-Line Black Edition modell változatok lesznek. A két változat már alapfelszerelésnél tartalmazza az alap fekete felniket, a fekete kiemeléseket, a külső visszapillantókat, és a hátsó légterelőt, valamint a 90 %-ban sötétített hátsó ablakokat is megkapta. A Scirocco GT Black Edition modellek még megkapják a 18”-as Black Lisbon felniket, miközben az R-Line Black Edition modellek 19”-es Black Lugano felniket kapnak alap felszerelésnél.

 
 

 
  Az ára 23 135 font lesz a GT Black Edition 1.4 TSI BlueMotion Technology modellnek, ami 550 font plusszal drágább az egyenértékű alap változattal. Az alap változathoz a 18”-as Lisbon felnik hagyományos színben 610 fontos opció, és a 90 %-ban sötétített hátsó ablakok 70 fontos opciós extra. A 3. generációs Scirocco megújult változatának globális bemutatója a Geneva Motor Show-n volt Genfben, még márciusban (2014), ami a frissebb megjelenése mellett, megkapta a fejlett motor választékot egészen a 280 lóerős csúcsteljesítményű motorváltozatig. A stílusos megjelenés hozzáteszi a szemet gyönyörködtető fényszórókat, és a LED hátsó lámpa design-t, az első ütköző jellemző aerodinamikai „Blades” külső kiegészítőt, és belül a kiegészítő műszeregységeket a középkonzolon, amik tartalmazzák a stoppert, a töltőnyomás mérőt, és az olaj hőfok mérőórát.  
 

 

 

 
  A Scirocco elérhető 6 turbófeltöltős benzin-, és dízelmotorral, amik már az EU6 kibocsátási normákat teljesítik 67,3 – 35,3 MPG fogyasztással modell változattól függően, amik már alap felszerelésben tartalmazzák a Start/Stop rendszert, és a fék energia visszanyerő rendszert, kivéve az R BlueMotion Technology modellek. Az új GT Black Edition és R-Line Black Edition modellek megkapják az 1.4 TSI 125 lóerős, és a 2.0 literes 180 lóerős TSI benzinmotorokat, miközben a két dízelmotor elérhető 150 és 184 lóerős teljesítménnyel, amit a Golf-ok, Golf GTD-k, Octavia-k, és Octavia RS TDI-k orrában is megtalálhatunk. Az 1.4 TSI benzinmotorhoz 6-fokozatú kézi váltót szerelnek, de opciós listáról választható 6-fokozatú DSG automata váltóval is. A gyorsulása 0-100 km/h (0-62 MPH) 9.3 - 5.5 másodperc motor, és váltó választástól függően, valamint a csúcssebessége 126-155 MPH (korlátozott) motorváltozattól függően.  
 

  

2015 VW Scirocco GTS

 
  Az alap felszerelése a teljes Scirocco kínálatnak tartalmazza a Composition Media rendszert a 6.5 colos színes érintő képernyővel, a Bluetooth és audio kapcsolattal, a DAB digitális rádióval, az MDI (Multi Device Interface) az USB csatlakozóval, az SD kártya olvasóval, és az egyedüli CD lejátszóval, a klíma mellett. A felszerelése még tartalmazza az automata világítást, és ablaktörlőket, az automatikusan sötétedő visszapillantókat, a magasságban állítható sport üléseket, és a multi-funkciós bőr kormánykereket (DSG változat esetén kormány váltófüleket is kap). A Scirocco GT felszereléséhez hozzáteszik a Composition Media rendszert, a Discover navigációs rendszerrel, a dinamikus navigáció alapot a TMC+-val, előtelepített Európai navigációs adatokkal, és a Fast Short és Eco út opciókkal jön, valamint a 2-zónás klíma, a sötétített hátsó ablakok, az első ködfényszórók, első-hátsó parkoló szenzorok, a fekete tetővonal, a „chequered flag” műszerfal betétek, az alumínium pedál betétek, és a szövet-Alcantara kárpitozás jön az alapfelszereléshez a GT változatban.  
 

 

2015 VW Scirocco GTS - int -

 
 

Az R-Line modellek jönnek az egyedi R-Line ütközőkkel és oldalsó szoknyákkal, az R-Line felnikkel, az R-Line-os kormánykerékkel, a kézifék és fokozat választó markolattal, a Carbon megjelenésű műszerfal betétekkel, és a fűtött elektromosan állíthat Vienna bőr sport ülésekkel. A kínálat csúcsán foglal helyet a SciroccoR, ami hozzáteszi a sportos és luxus jellemzőket a Dynamic Chassis Control-t (DCC), az Unique „R” sport felfüggesztést (ami kb. 10 mm-vel ülteti meg a hagyományos változathoz képest), valamint a Bi-Xenon fényszórókat (a dinamikus kanyar fénnyel), az R jelvényes féknyergeket, a LED nappali futófényeket (ami az alap változat ködfényszóróit váltja le), és a mérték utáni R stílus csomagot (Gloss Black dekoratív utastér betét, bőr 3-karú multi-funkciós kormánykerék, Vienna bőr kárpit, és az első sport ülések a dombor nyomott R logo-val (a Golf R-ben hímzett R logo-t kaptak a sport ülések) kapja meg. A VW Scirocco GT Black Edition, és az R-Line Black Edition modellek rendelése már elérhető, de csak januárban (2016) érkeznek meg az első modellek a kereskedésekhez.

- Kartos Patrik -

2015-12-03, 09:17:49

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet