MENÜ
   
 

2015 KAHN Defender Pick-up – Chelsea Wide Track

Chelsea Truck Company feldobta egy kis luxussal a legendás Land Rover Defender-t, aminek gyártását kiemelkedően hosszú idő után állították le. A tuning klasszikus Defender kapott egy hangsúlyos Aintree Green zöld fényezést, oldalsó szellőző nyílásokat „rozsdamentes acél ráccsal”, új beépített nappali menetfényeket. és árnyék króm kiegészítőket kapott.

 
 

 

2015 KAHN Defender Pickup - Chelsea Wide Track

 
  Az új tuning szett még tartalmazza az első és hátsó szélesített kerékjáratokat „a látható csavar rögzítésekkel”, a rozsdamenete acél motorháztetőt, és a Chelsea Truck Company pótkerék takarót. A pickup változat is megkapta az új X-Lander első hűtőrácsot, az olajteknő védőt, amik kölcsönöznek edzett megjelenést a legendás Land Rover-nek. A Land Rover Defender 110 Pick Up Chelsea Wide Truck, még megkapta az új 9x20”-as szett Mondial felnit a Volcanic Black fekete fényezéssel, és a 275/55 R20”-as abroncsokkal.  
 

  

2015 KAHN Defender - int -

 
 

Az utasterét fokozták az új első és hátsó Sports GTB ülésekkel, fekete bőr kárpittal. A teljesen bőr műszerfal mellett, kapott strapabíró padló szőnyegeket is. Az új KAHN tuning modell utastere még az egyedi bőr KAHN sportkormánykereket is megkapta, az alumínium sport pedálok, a középső kesztyűtartó, és a Churchill idejű óra műszerek mellet. A Land Rover Defender 2.2 TDCI 110 Double Cab Pickup - Chelsea Wide Track elérhető 32 875 fontos (kb. 45 800 €/ 14,3 mil. Ft) áron.

- Kartos Patrik -

2015-12-07, 10:20:22

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet