MENÜ
   
 

Az új HYBRID & EV Hyundai - 2016 Hyundai IONIQ

A Hyundai Motor bejelentette az új fejlesztésű alternatív meghajtású új modelljét, aminek az IONIQ nevet adták, és csak egy kárpótló képet hoztak nyilvánosságra, amin a karosszéria vonalvezetése látható. Az új modell csak alternatív meghajtású takarékos változatokban lesz elérhető, amik közül az ügyfelek választhatják az elektromos (EV), a plug-in benzin-elektromos hybrid változatot, vagy a sima hybrid változatot.

 
 

 

2016 Hyundai IONIQ

 
  A Hyundai Motor az új modellel elindul a jövő mobilitása felé, az IONIQ modelljével, ami már a zéró kibocsátási értéket is eléri, és beszáll a gyártok versenyébe, amiknek már van hybrid, vagy elektromos modellje, mint pl. a Toyota-nak. A Hyundai viszont az első, aki csak a 3 modern hajtásláncot kínálja modelljéhez, az elektromos hajtáslánccal együtt. Az új autó neve a referencia elemeket takarja, mint az ION az elektromosan töltött atom-ot jelenti a névből, amit kombinálnak az okos kombinációval, az elektromos hajtáslánccal. A második része névnek utal az egyedülálló ajánlatra, és a Q betű a logo-ban a vizuális áttörés, elismerése a friss új megközelítésnek, a fejlett alacsony kibocsátású modellekre.  
 

 

Reklám

 
 

Az új modell alapját egy új fejlesztésű platform adja, amit kombinálnak több hajtáslánc opcióval, és az IONIQ alváza optimalizáltan szállít kiemelkedő kezelhetőséget, mind három hajtáslánc változatban. A teljesen elektromos (EV) változat az IONIQ-ban kapott nagy kapacitású, ultra nagy hatékonyságú Lithium Ion akkumulátorokat. A legújabb ugrás előre a Hyundai Motor kínálatába az új modell, ami után várhatóan a további új modellek is megkapják a hybrid, és elektromos hajtásláncot, ami mellett már az ix35 előző generációjából egy Fuel Cell hidrogénes változatot is készítettek, ami várhatón szintén megjelenik a modell kínálatba. Az új modell világpremierje januárban lesz Kóreában, de az IONIQ-t még bemutatják a Geneva International Motor Show-n, és a New York Auto Show-n is.

- Kartos Patrik -

2015-12-10, 15:36:29

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet