MENÜ
   
 

Amerikai rendőrautó teszt – Ford sikerrel

Amerikában új tesztelési protokoll alapján teszteli a Los Angeles Sheriff’s Department (LASD) tavaly óta az új rendőrautókat, és most már a Michigan State Police (MSP) is használja az új protokoll tesztelést. Az új tesztelések az LASD-vel, és az MSP-vel a 2016-os modell évre készült modelleket vette kezelésben, amik között jelen volt az új Ford EcoBoost Police Interceptor Sedan, és a Ford EcoBoost Police Interceptor Utility modellek voltak, amik jobban teljesítettek a versenytársak mellett.

 
 

Rendőrautók a tesztről

 
  Először a rendőri szervek elvégezték a teszteléseket „key on and drive” az irányelv, ami a stabilitás és kipörgés gátló beállításokat default módban használta, mint amikor a kocsikkal először fordultak, és az első hivatalos vezetők. Az LASD hajtotta végre először az új teszt protokollt még tavaly. A Ford EcoBoost Police Interceptor Sedan megismételte a csúcsteljesítményű teszteket az MSP és az LASD rendőri szerveknek köszönhetően, amik a 2016-os modelleket vették tesztelésre.  
 

 

Reklám

 
 

Az Ford rendőrautók megszerezték a leggyorsabban sprintelő rendőrautó címet a kategóriájában, és a leggyorsabb köridőt futották meg vele a riválisokhoz képest, az idei teszt során. Az EcoBoost motoros Ford Police Interceptor Sedan-ok jó helyzetben voltak a V8-as motorral szerelt modellekkel szemben, amiket a Michigan-i és California-i hatóságok teszteltek. A 2.0 literes EcoBoost Special Service Police Sedan teszt eredményei kiemelkedőek lettek, a turbófeltöltős 4-hengeres motor ellenére is, ami 0-60 MPH (0-96 km/óra) gyorsulásban gyorsabb, mint az utolsó Crown Victoria Police Interceptor modell, ami még az MSP tesztelt 2011-ben (8.6 vs 8.9 másodperc).

- Kartos Patrik -

2015-12-18, 17:36:16

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet