MENÜ
   
 

2016 Renault Trafic Sport+ pack - UK

Renault a fiatal furgon/kisbusz vásárlóknak is készül az új Trafic generációval, amihez már Sport+ csomagot is kínál. Az új Sport+ bodykit spéci csomag ára 995 font lesz a UK piacokon, és elérhető már most mindegyik Trafic verzióhoz. A Sport+ Bodykit feljavítást ihlette a Renaultsport kínálata, és tartalmazza az új első és hátsó légterelőket, az első ködfényszóró körüli kiegészítőt, az oldal fellépőket, és a kiemelő vonal matricákat, valamint kapott kontúros kiemelő kiegészítőt a Trafic oldalán. A Sport+ csomag még hozzáteszi a LED nappali menetfényeket (DLRs), amiket az ütköző rácsába építettek be.

 
 

2016 Renault Trafic Sport+ - UK    

 
  A Sport+ csomag elérhető, mint opció, az új Trafic változatokhoz, amik mellett 10 különböző fényezéssel választhatjuk. A karosszéria színek mellett a kiemelő matricák is választhatók több színben, amik tartalmazzák a fekete, a piros, és a fehér színeket. A kiegészítők még hozzáteszik az első légterelőt, az oldalsó fellépőket, és az első ködfényszórók körüli jellemzőket ezüstben, és a hátsó légterelőt feketében. A Renault Trafic elérhető 18 245 fonttól, ami tartalmazza az adót, az elérhető 4 takarékos turbódízel motort, és a választható 3 karosszéria stílust (a PanelVan, a CrewVan (6 személyes utastérrel), és a Passenger (ami 9 személynek biztosít kényelmet).  
 

 

Reklám

 
 

Az új Trafic kombinált fogyasztása NEDC ciklusban 50.4 MPG, és a CO2-kibocsátása csak 149 g/km. A Trafic biztosítja a legjobb terhelési kapacitásokat a Médium furgonok piacán, az okos megoldásokkal, és a praktikusabb rakodótérrel. Az innovatív jellemzők közül megkapta a kulcsnélküli belépési rendszert, az érintőképernyős szórakoztató/információs kezelőfelületet, a mozgó iroda tárolást és funkcionalitást, valamint a kifinomult stabilitás vezérlést, amivel szintén elérhető.

- Kartos Patrik -

2015-12-18, 18:50:25

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet