MENÜ
   
 

Új Nissan Navara és a Freestyle

Az új reklám filmben a zord terepen is helytálló Navara-k mellett, a sikerhez még kellett a Sűrű FX Tamás világbajnok, és Kvárta Mátyás Európa bajnoki bronzérmes labdazsonglőr is. Az UEFA Champions League főszponzoraként a Nissan folyamatosan újabb és újabb kihívásokat állít maga, és a rajongók elé. A Nissan már korábban versenyzett a sportkocsijával egy elrúgott labdával is. Az új kérdés, hogy lehet-e passzolgatni két mozgó felület között?

 
 

 

Nissan Magyarország - A Navara kihívás - 

 
  A Nissan új reklám filmjéből ez is kiderül. A Győrben forgatott magyar freestyle-osokkal forgatott filmen láthatóan nem lehetetlen. A sok gyakorlásnak köszönhetően ez is sikerült, így a Nissan újabb kihívást teljesített. A 25 éves Sűrű FX Tamás már évtizedek óta foglalkozik a freestyle futballal, és edzőpartnere is. A forgatás után a készítők figyelmét felhívták, hogy tolmácsoljanak a közönség felé: A látottakat senki ne próbálja ki felkészülés nélkül, ellenőrizetlen körülmények között.  
 

 

Reklám

 
 

A film sztár Nissan-ja, a nemrég debütáló új generációs Nissan NP300 Navara. A világ egyik legnépszerűbb pickup-ja, ideális körülményeket teremtett a passzolgatásokhoz is, a rugózási komfortjával és úttartásával - köszönhetően a több lengőkaros felfüggesztésnek is. Az új modell teljesen átdolgozott robusztus és ellenálló futóművet kapott, ami javította a vezethetőségét, és a praktikus felhasználást szolgáló jellemzőit.

- Kartos Patrik -

2015-12-22, 16:43:04

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet