MENÜ
   
 

2016 Opel KARL új IntelliLink-vel

Opel legolcsóbb megfizethető modellje a KARL elérhető lesz a felső kategóriás modellekben megtalálható multimédiás szórakoztató rendszerrel is, mint a nagy tesója a Corsa E. Az új rendszer biztosítja a kis KARL-nak az ultra-modern, okostelefon kompatibilitást az IntelliLink rendszerrel, és az Opel OnStar-val. Az Opel család legkisebb tagja kínál vezető technológiákat, amik ebben a kategóriában nem várt. Az R4.0 IntelliLink zökkenőmentes és könnyed integrációkat kínál az okostelefon funkcióknak, mint az Android Auto és az Apple CarPlay alkalmazásokon keresztül. A személyes kapcsolat és szolgáltatás asszisztens az Opel OnStar-val jön, ami stabil és gyors internet kapcsolatot biztosít a KARL 4G/LTE Wi-Fi Hotspot-ján keresztül.

 
 

2016 Opel KARL - IntelliLink -   

Opel KARL

 
  Peter Christian Küspert mondta, hogy az Opel KARL kínál kiemelkedő minőséget az alacsony ára mellett, valamint az elegáns design-val első osztályú kivitelezés a modern meghajtás technológiákkal, ami mellett a legújabb szórakoztató rendszer generációt is megkapja. Az Opel KARL az ideális autó az ár tudatos ügyfeleknek, amit már 9 500 €-tól meg lehet vásárolni a Németországban. A 9 500 €-s árért egy 3.68 méteres, 5-ajtós minit kapunk, ami 5 felnőttnek biztosít elegendő helyet, vagy a csomagtér kihasználásával a csomagtér méretét 1 013 literig bővítjük a hátsó üléssor ledöntésével. Az R4.0 IntelliLink rendszer most elérhető lesz hozzá 350 €-s felárral, ami széleskörű szolgáltatást nyújt a 7-colos érintőképernyővel, az USB és Bluetooth csatlakozási lehetőséggel, valamint további információkat tud megjeleníteni, mint pl. a fényképeink, a videóink, vagy akár filmet is nézhetünk rajta, ami mellett hands-free telefonálást is biztosít.  
 

   

Opel KARL - IntelliLink -

 
 

A rendszer kompatibilis az Apple CarPlay-vel és az Android Auto alkalmazásokkal is, amiknek köszönhetően csatlakoztathatjuk mobil telefonunkat, de a Windows Phone csatlakozást a két alkalmazás nem tartalmazza. A vezető mobil csatlakozásának köszönhetően a rendszer átveszi a hívást és a hands free funkcióban kihangosítja. A teljes lista, amiket támogat az alkalmazás megtekinthető az android.com/auto weboldalon is. Az új rendszer biztosít folyamatosan frissülő térképet az adatokkal, így könnyebben elkerülhetők lesznek a dugók az utakon. A másik előnye az IntelliLink-nek, a szöveges üzenet szolgáltatás, mint a WhatsApp vagy a Skype, ami lehetővé teszi az üzenetek hangos felolvasását, így a vezetőnek nem kell az útról levennie a szemét, így fokozva a biztonságot. Az Opel OnStar pedig az internet felelős, ami stabil mobil internetet biztosít a szolgáltatásokhoz, az integrált 4G/LTE Wi-Fi hotspot-val közösen. Az Opel KARL-t jelenleg Magyarországon és Szlovákiában nem forgalmazzák.

- Kartos Patrik -

2015-12-27, 19:26:35

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet