MENÜ
     
 

2016 Škoda VisionC concept

Škoda újabb képeket és információt hozott nyilvánosságra az új 5-ajtós kupéjáról. Az új modell egy 5-ajtós kupé, és várható érkezése 2016-ban lesz. Az új modell riválisa lesz a Mercedes CLA-nak, mikor megérkezik a márkakereskedésekbe. Az új VisionC concept gyártásra érett változata a jelenlegi Octavia és SuperB között foglal majd helyet. Az új coupe is már az új fejlesztésű MQB platformra fog épülni, mint a jelenlegi Octavia, Golf, és Leon is. 

 
 

 

2016 Škoda VisionC concept

 
  A kocsi egyed megjelenését elősegítik,  az éles vonal vezetések, és a háromszög témájú fényszórók és a hátsó lámpák. A tetővonala sem egy hagyományos, mivel egészen a kocsi hátsójáig hajlik a tetővonala, egybe olvadva a csomagtér ajtóval, mint az Audi A7 és A5 Sportback modelleken. A VisionC meghajtásáról egy 1.4 TSI benzinmotor gondoskodik, ami egy új fejlesztésű két különböző üzemanyaggal is működő benzinmotor. A motor működőképes benzinnel és földgázzal is. A kis 1.4-es motor 110 lóerő teljesítmény leadására képes és a fogyasztása földgázból 3.4 kg vagy 5.1 m3/100 km.  
 

2016 Škoda VisionC concept

 
 

A kibocsátási értéke viszont csak 91 g/km. A friss információk szerint az új 5-ajtós kupé erőforrásai megegyeznek a többi Škoda modellével, ami tartalmazza az 1.4 literes motortól, a 2.0 literes motorokig mindegyik erőforrást. Az Octavia RS 2.0 literes turbós erőforrása is elérhető lesz az új modellhez, de itt már 280 lóerő teljesítményt fog leadni. Az új modell bemutatója jövő héten lesz a Genfi autókiállításon.

- Kartos Patrik - 

2014. 02. 28., 12:08:08

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet