MENÜ
     
 

2015 Hyundai Veloster tuning modell - 2015 SEMA Show

A Blood Type Racing Inc., a híres Chicago-i székhelyű tuner, ismert az extrém Koreai járműveiről, aminek alapját most a Veloster Turbo SpecR adta, és a SEMA-n ki is állították a tavalyi 2015-ös kiállításon. Az új tuning alkotást a Hyundai SEMA állította ki és a sajtókonferenciát, november 3-án tartották 11:30-kor, Las Vegas-ban. A kis Veloster jelenleg nincs a Magyarországi és Szlovákiai modell kínálatban, de a tunernek sikerült gonosz külső megjelenéssel ellátni, amihez Carbon Black fényezést kapott a Hyundai, és ehhez még jön piros verseny csík is.

 
 

Az új Hyundai Veloster tuning alkotás - 2015 SEMA -

 
  A szénszálas széles karosszéria kit ad az autónak izmos, agresszívebb megjelenést, amihez tartozik az első ajak, és a hátsó légterelő nagyobb leszorító erőt ad. A piros kiegészítők tartalmazzák az SSR három részes felniket, mellett kapott piros vetítőlencsés fényszórókat (demon eyes), amik fokozzák a démoni tekintéssel a megjelenését. A tuning Veloster meghajtásáról egy 1.6 literes Gamma 4-hengeres motor gondoskodik, az új BTR hüvelyekkel, a nagy töltésű Garrett turbófeltöltővel, valamint az egyedi hajtókarokkal és dugattyúkkal. A motor alkatrész cseréje mellett a teljesítmény növelésben segített, még az újrahangolt ECU vezérlő egység is.  
 

 

Reklám

 
 

Az utastér a versenyautókban megszokott bukókeretet kapott, és ebből 4-pontos változatot kapta meg, ami mellett Sabelt kagylóüléseket, hevedereket, és kormánykereket is kapott, valamint feljavított az audio rendszert és a mérő eszközök a Tanabe OLED Revel-től származik. A feljavított motor 312 lóerő/liter teljesítmény/liter aránya van. A nagy teljesítményhez új felfüggesztést kapott, és agresszívebb külső látványt, ami utal a kiemelkedő menetteljesítményeire. Az új modell mellett korábban is készültek kiemelkedő alkotások, amik között megtalálható a BTR Veloster Turbo, és a 800 lóerős Genesis Coupe, amik a 2014-es SEMA Show-n voltak jelen.

- Kartos Patrik -

2016-01-04, 19:37:48

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet