MENÜ
      

 

2015 DMC G-Class „ZEUS” AMG 880 HP

A DMC tuningcég újabb alkotását készítette el a masszív legendás Mercedes-Benz G-osztály alapon, ami a ZEUS nevet kapta meg, a görög mitológiából. Az új modell egy Limited Edition 10/10 Series változat lesz a DMC-től. A G Wagen láthatóan még mindig nagy sikert ér el a Mercedes kínálatában, ami látható volt a 6x6-os pick-up változat népszerűségén is, amit még a TopGear is tesztelt. Az AMG G Merci még a Dubai rendőrség flottájában is megtalálható, és mellette a DMC egy újabb tuning változatot készített belőle, a kicsit módosított orrformákkal.

 
 

 

A legendás G-Class összehúzott szemekkel, és a látványos szélesítés (Képek: DMC Luxury)

 
  A DMC német tuningcég újabb játékszert készített a tehetősebb ügyfelek részére, a népszerű Lamborghini finomításokkal, amiket korábban már a tavalyi G csomagban használtak. A ZEUS-on a DMC újra alkotta az ultra szögletes megjelenését. A tervezők integrált szögletes vonalai adnak agresszív megjelenést az első fényekkel, az ütközős beömlőkkel, és a LED-ekkel. Az új tuning Merci-nél az egész műszerfal egy kombinált szénszálas egység lett. A karosszéria szélesítő elemek a legnagyobbak a G Wagen-hez, amik fokozzák a megjelenését és a GERMAN TÜV hitelesített engedélyét is megkapta.   
 

  

A szénszálas részletek, és az új DMC üléskárpit (Képek: DMC Luxury)

 
  A látványos szélesítéshez, még jön a 24”-es kovácsolt alu. felni szett, amik a 4 cm-es távtartókra kerülnek fel, és a tapadásról Pirelli Scorpion abroncsok gondoskodnak. A hátsója kapott tető légterelőt, és még Night LED-ekkel is feldobták. A szénszálas elemek között még megtalálható a pótkerék fedő, a szellőzők, az oldalsó visszapillantó sapkák, az eső vízelvezető, és még sok más. A hajtáslánchoz is hozzányúltak, ami 880 lóerőre növelte a teljesítményét olyan alkatrészeknek köszönhetően, mint az új kipufogó rendszer, vagy a motor alkatrészeinek cseréje, mint az új dugattyúk, hajtókarok, csapágyak, főtengely, és további alkatrészek.  
 

 

Reklám

 
 

Az eredmény a hihetetlen hang és nyomaték, ami tökéletes sport G Mercit ad az ügyfeleknek, a kiemelkedő minőség elvesztése nélkül. Az ügyfelek kérhetik az utasteret a ritka olasz bőröktől az Alcantara kárpitokig bármilyen ülés kárpittal igény szerint, valamint még több szénszálas részletet kapott az utastere a külső elemek mellett.

- Kartos Patrik -

2016-01-11, 09:20:45

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet