MENÜ
     
 

RPG & Bisimoto – 2016 Tucson tuning

Hyundai új generációs Tucson modellje népszerű volt, a 2015-ös SEMA Show-n, ahol több tuner is bemutatta alkotását Hyundai Tucson alapon. A Bisimoto és RPG tunerek is elkészítették saját tuning változataikat. A Rockstar Performance Garage elkészítette az off-road változatát, amit ütközőtől-ütközőig átterveztek, ami tartalmazta az új felfüggesztést is. A Tucson most 6 collal (kb. 152,4 mm) magasabban fekszik az út felett, a gyári felfüggesztés helyett. A hasmagasság emelés mellett megkapta a masszív megjelenést, a 32”-es MTZ P3 abroncsokkal a Mickey Thompson-tól, és a teljesen egyedi állítható lengéscsillapító és rugóstag rendszert a King Shocks-tól.

 
 

2015 RPG off-road Tucson

 
  A feljavított turbó rendszer, a magas áramlású Magnaflow kipufogóval, és a K&N bevitellel, valamint a Mishimoto intercooler-vel a teljesítmény növelésben segítettek. Az 1.6 literes Gamma 4-hengeres motor, a feljavításnak köszönhetően még jobb teljesítményt biztosít a 4-keréknek, a 6-fokozatú DCT váltón keresztül, amik még jobb menetteljesítményt adnak még off-road terepen is. Az RPG tuning alkotása fekete és sárga színeket kapott, amikkel szintén egyedi megjelenést kapott az Hyundai Tucson. A megjelenését még fokozták a sötétebb hátsó lámpákkal, a szokásos fényhíddal a tetőn, és a szokásos off-road ütközővel. Az RPG Tucson felszerelése tartalmazta a Hyundai következő generációs Blue Link rendszerét is.  
 

Bisimoto Tucson 700+ lóerővel

 
  Az RPG Tucson-ja mellett, a BISIMOTO is készült egy Tucson alkotással, de ez a tuning CUV már nem terepre készült, ami inkább a kemény szupersportkocsik ellen indulhat. A Bisimoto „Brute Ute”-nak nevezett tuning alkotása egy igazi vadállat Tucson. A meghajtásáról egy 2.4 literes „Theta-II” erőmű gondoskodik, aminek kiindulási pontja hasonló volt, mint a tavalyi előtti 2015 Sonata tuning alkotás, ami párosította a megerősített belsőt a gyorsan égő Flex-Fuel-val, a nagy töltésű turbófeltöltővel, és a feljavított motor vezérlő rendszer, ami több, mint 700 lóerőt juttat a kerekekre, a 6-fokozatú kézi váltón keresztül. A nagy teljesítményt kiegészítették még a nagyon tiszta „street fighter” megjelenéssel, ami hozzá teszi az air-ride felfüggesztést, a fehér felniket, és a ragadós R-összetett abroncsokat.  
 

 

Reklám

 
 

A védjegy Bisimoto megjelenés kerekedett, ami az eredeti hűtőrács helyett csak a hatalmas intercooler-t látjuk, ami tisztán kapja a levegőt a hűtőrács korlátai nélkül. A két tuner nagyot alkotott, más-más téren az új generációs Tucson-val, ami bemutatja nem csak egy hétköznapi városi Crossover, hanem egy igazi versenygép is lehet.

- Kartos Patrik -

2016-01-15, 19:42:58

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet