MENÜ
   
 

2017 Jaguar XF

Jaguar kínálatába jön a 2017-es XF bővített hajtáslánc választékkal, ami a 2016-os kínálatot bővít az összkerék-meghajtásos változatokkal, ami még dinamikusabbá teszi a vezetési élményét. A Jaguar üzleti sedan kínálata most először kapja meg az összkerék-meghajtást (AWD), amihez a 4-hengeres dízelmotorokat szerelik az orrába, ami tiszta, kifinomult, 180 lóerős 2.0 literes Ingenium egység. A kombináció az ügyfeleknek kivételes fogyasztást biztosít, minden időjárási körülmény között. Az új változat elérhető Észak-Amerikában is. A Jaguar nyomatékát az AWD rendszer igény szerint továbbítja az Intelligent Driveline Dynamics (IDD) a következő generációs technológiával. Az új F-Type modellekben indult az AWD, IDD rendszer páros, amik szállítnak hátsókerék-meghajtás jellemzőket, és gyorsaságot, de tudja továbbítani a nyomatékot az első tengelyre is.

 
 

 

2017 Jaguar XF

 
  Az új összkerék-meghajtás rendszer így a maximális teljesítményt, és dinamikát tudja biztosítani, a kiemelkedő húzással. Az eredmény nagyszerű nyugalom még extrém időjárási körülmények között is. Az új Configurable Dynamics javítja a vezetési élményét, ami lehetővé teszi a vezetés egyénileg hangolt beállításait, olyan változtatásokkal, mint a felfüggesztés, kormányzás, gázpedál, és váltó az érintőképernyőn keresztül. A Configurable Dynamics eredetileg csak a V6-os modellhez volt elérhető, de most a 180 lóerős 4-hengeres dízelmotorral is elérhető lesz. A járműveket felszerelték a korszerű InControl Touch Pro szórakoztató rendszerrel is. A 10.2 colos érintőképernyő biztosítja a vezetőnek a stoppert, a G-meter-t, a köridőt, és a grafikát a fék- és gázpedálok aktivitásával, fokozva a teljesen új XF orientált karakterét.  
 

 

2017 Jaguar XF az éjszakában

 
  Az Adaptive Dynamics folyamatosan változó lengéscsillapító rendszert is megkapta az új modell, ami elérhető kézi váltós modellekhez is. Az Adaptive Dynamics rendszert is megkapta, ami összekapcsolta a sima, precíz fokozatváltást a 6-fokozatú váltóval, így még jobban bevonja a vezetőt, és így fokozza a vezetés élményét is. A teljesen új XF dicsekszik a kivételes használhatóságával és praktikusságával, ami osztályvezető helyet biztosít a hátsó üléssorban is, valamint a csomagtartója 540 literes, amikkel a legnagyobb a szegmensben. Az új XF még a legbiztonságosabb autók közé kerül a kategóriájában, ami elérte a maximális 5 csillagos minősítést az EuroNCAP törésteszteken. Az új modell osztályvezető 3 év vagy korlátlan km garanciát kapott, és a legalacsonyabb átfogó szerviz és üzemi költségekkel rendelkezik az osztályban.  
 

2017 Jaguar XF

 
 

A Jaguar párosította a 180 lóerős Ingenium dízelmotort a nyomaték igényes összkerék-meghajtás rendszerével, amihez Intelligent Driveline Dynamics-t is adnak, így kivételes gyorsaságot, teljesítményt, és takarékosságot biztosít. A sikert már bizonyította a 3.0 literes V6-os kompresszoros benzinmotor, a teljesen új XF-ben, a nyomaték igényes összkerék-meghajtással, amihez először kínált tiszta, kifinomult 2.0 literes 4-hengeres Ingenium dízelmotort. Az új hajtáslánc elérhető lesz az ügyfeleknek világszerte, ami tartalmazza Észak-Amerikát is. A kombináció dinamikát és húzást biztosít az AWD-vel, ami a kiemelkedő teljesítmény mellett üzemanyag takarékosságot is ad, a 180 lóerős és 430 Nm nyomatékú Ingenium motornak, és a 8-fokozatú automata váltóval, amivel a kibocsátási értéke 129 g/km. Az alacsony fogyasztás köszönhető annak is, hogy a Jaguar AWD meghajtása csak szükség esetén hajtja mind a négy kereket, ami ha szükségtelen a vezetési körülményekhez, csak hátsókerekeket hajtja. A fogyasztása 57.7 MPG (kb. 4,2 l/ 100 km) és a CO2-kibocsátása 129 g/km az AWD hajtású modellnek, ami 0-96 km/órás (0-60 MPH) sprintet biztosít 7.9 másodperc alatt. A 180 lóerős dízelmotor a csúcs nyomatékát már 1 750-es fordulaton biztosítja, ami mellett a csúcssebessége 222 km/óra (138 MPH).

- Kartos Patrik -

2016-01-19, 22:31:28

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet