MENÜ
   
 

2016 Jaguar F-Type British Design Edition

A Jaguar sikeres sportkocsija a Jaguar F-Type, a megjelenése óta már kupé változatban is elérhető. A megjelenésétől már több, mint 140 díjat begyűjtött, amik között megtalálható a tekintélyes World Car Design of the Year elismerés is. A Jaguar most felhívással tovább növelte alkotásának exkluzivitását a British Design Edition-vel. Az új speciális kiadású változat alapját az F-Type S Coupe és Convertible nyitott változat adta. A British Design Edition az alapfelszerelését kiegészíti a speciálisan válogatott színpalettával, amit az Union Jack ihletett, és tartalmazza a Caldera Red (Kaldera piros), a Glacier White (Gleccser fehér), az Ultra Blue (Ultra kék), és az Ultimate Black (Ultimate fekete) színeket.

 
 

 

2016 Jaguar F-Type British Design Edition

 
  Az F-Type díjnyertes design-jával jön még a Sport Design csomag, és a diszkrét British Design Edition jelvény elöl-hátul, az egyedi jelölés a középkonzolon, a fejtámlákon, és a rozsdamentes acél kiegészítő. A külső megjelenését fokozzák a 20”-as Cyclone felnikkel (elöl: 255/35 R20 – hátul: 295/30 R20), amik egyedülálló Satin Dark Grey fényezést kaptak, és alattuk a feljavított fékrendszer (Jaguar Super Performance Brake system) piros féknyergekkel (a féknyergek opciós listáról feketében is választhatók). A külső megjelenése mellett az utasterét is feljavították, olyan elemekkel, mint a prémium Jet bőr belsővel, ami választható 3 különböző színű kontrasztos varrással, valamint még szénszálas betétekkel is ellátták.  
 

  

Jaguar F-Type British Design Edition - int -

 
 

A Jaguar InControl Touch és az InControl Touch Plus szórakoztató rendszert kínálják feljavított audio felszereléssel, amit fejlesztettek a Brit szakértőkkel, a Meridian-val. Az InControl Touch-nál a Meridian audio rendszer 10 hangszóróval jön, de az InControl Touch Plus már 12 hangszórót ad az audio rendszerhez, a 770 W teljesítménnyel. Az InControl Touch & InControl Touch Plus támogatás kínál alkalmazásokat, amik a vezetőnek megkönnyítik a csatlakozást. Az F-Type British Design Edition modell elérhető lesz Coupé és Convertible változatokban, aminek az orrában egy 3.0 literes V6-os kompresszoros 380 lóerő teljesítményű, és 460 Nm nyomatékú benzinmotor gondoskodik majd. A V6-os kompresszoros motorhoz a 6-fokozatú kézi váltót szerelik, de 8-fokozatú Quickshift váltóval is elérhető, valamint hátsó- és összekerék-meghajtással is választható lesz.

- Kartos Patrik -

2016-01-20, 12:57:28

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet