MENÜ
   
 

Audi gyártás változtatás

Audi előkészítette a nemzetközi termelési hálózatát a mobilitással. A nagy széria gyártású tisztán elektromos hajtású SUV modelljével. Az Audi már saját akkumulátort is fog gyártani az elektromos és hybrid modelljei mellett, amihez szintén át kell tervezni a gyártást, mit és hol fognak gyártani. Az Audi Q3-at jelenleg Spanyolországban gyártják, amit a jövőben áthelyeznek a Győri (Audi Hungaria) üzembe. A modell átszervezés minden oldalon haszon lesz, az Audi globális termelési hálózatában. Az új modell elosztás fokozza a termelési hatékonyságukat, és az erősítést a szomszédos részlegekkel. A modellek gyártás változtatás a munkahelyek védelme és elősegítése érdekében történnek, a nemzetközi gyártási hálózatban.

 
 

 

2016 Audi e-tron quattro concept

 
  Az Audi Brussels 2018-ra exkluzív gyártási helye lesz az első akkumulátoros elektromos SUV-nak, a 4 gyűrűs márkától a világpiacon. Az Audi e-tron quattro concept tanulmány modellje, amit már a Frankfurt Motor Show-n bemutattak, és biztosít jelzést a befejezett gyártásra érett változatnak. A sportos SUV helyet kapott a jelenleg is forgalmazott Q7 és Q5 modellek között. Az új modellt felszerelték 3 elektromos motorral, és egy nagy kapacitású akkumulátorral, ami az Audi e-tron modell a maximális sportossággal, menetdinamikával, és takarékossággal.  
 

  

2016 Audi e-tron quattro concept - int -

 
 

Az új elektromos modell mindennapi praktikussággal készült, ami több, mint 500 km-t tud megtenni teljesen feltöltött aksikkal, és gyors akkumulátor töltést is biztosít. A modell gyártások rendezésébe tartozik, még az Audi A1 is, amit jelenleg a Brussel-i üzemben gyártanak, de Martorell-i Spanyolországi üzemben fogják tovább gyártani a jövőben. Az Audi Hungaria üzeme Győrben veszi gyártásba a Q3-ast, amin kívül jelenleg 4 modellt gyártanak, amik tartalmazzák az Audi A3 Sedan-t, az Audi A3 Cabriolet-et, az Audi TT-t, és az Audi TT Roadster-t.

- Kartos Patrik -

2016-01-20, 18:28:05

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet