MENÜ
   
 

Land Rover Heritage – Freelander 1

A Land Rover Freelander első generációja bekerült a Land Rover Heritage modellek közé, amit 1997 és 2006 között gyártottak. A Land Rover Heritage specializálódott az autókra, szolgáltatásokra, alkatrészekre, és a tapasztalatokra a klasszikus Land Rover modellekkel, amihez a Freelander 1-vel már 8 Heritage modell tartozik.

 
 

Land Rover Heritage modellek

 
  A Freelander 1 mellett a Series1, a Series 2, a Series 3, a Range Rover Classic, a P38, valamint a Discovery 1. és 2. generációja is beletartozik. A Heritage modellek meghatározottak, amiket gyártottak több, mint 10 évig, és a Freelander 1, amit először 1997-ben lehetett látni az utakon, és 9 évvel később fejezték be a gyártását. A Land Rover Heritage most a tulajdonosokat támogatja, a márka Heritage szakértőivel, és a hűség biztosítására a tulajdonosok élvezhetik még további sok évig a járműveiket.  
 

 

Land Rover Freelander1 karosszéria változatok

 
 

A 9 000 feletti egyedi Land Rover Heritage alkatrész biztosított a Freelander1 tulajdonosoknak, és hozzáteszi a márka átfogó alkatrész katalógusát, aminek jellemzői a 33 000 feletti Jaguar és Land Rover pótalkatrész. Amikor a Freelander 1. generációja megjelent, megkapta az úttörő elektronikai segédeket a kompakt prémium 4x4 osztályban, a 16 szabadalmaztatott kiegészítőt, mint a Hill Descent Control-t (HDC – lejtmenet vezérlő), az Immediate Reduction Drive-t (IDR), a viszkokuplungot (VCU), és az innovatív ABS rendszert, amit kifejezetten off-road körülményekhez terveztek.

- Kartos Patrik -

2016-01-21, 18:12:05

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet