MENÜ
     
 

Škoda VisionS – A Yeti nagy tesó

Škoda egy új tanulmány modellel készül a Genfi autókiállításra, amiről először csak néhány vázlatképet mutattak meg. A design képviselő a jó egyensúlyt kombinálta az esztétikussággal, az erővel, és a funkcionalitással. Az utóbbi évek felett a Škoda teljesen felfrissítette modell kínálatát, amit egy új modellel fognak bővíteni, ami már 3 üléssort kapott. A Škoda 2014-ben mutatta be a VisionC design tanulmány modellt, ami először a RAPID-nak adta az új design megjelenést. Az új modell a VisionS nevet viseli, ami még fokozza a kristályos design nyelvet.

 
 

 

2016 Škoda VisionS - SUV -

 
  A tanulmány modell egy 6-személyes változat lesz, ami mellet várható a kész változat 7-személyes kivitelben is elérhető lesz, vagy variálható 3. üléssort fog kapni, mint a kifutó Roomster. A külső megjelenése a márka új érzelmi megjelenése, ami tartalmazza a tiszta éleket, a pontos és éles kristályos design-ban. Az új design játszik a fénnyel és az árnyékkal, amik egy stílusos egyedi, és egyben fiatalos sport SUV-t ad. A motorháztető támaszkodik a kreatívan használt műanyagokon, az áramló vonásokkal márka jelvény felé. A széles hűtőrács, és a LED fényszórókra jellemző arc a bemutató autón, ami hangsúlyozza a SUV jellemzőket.  
 

Az új VisionS - 3 üléssorral -

 
 

A logo és a függőleges rugóstagok, valamint a rácsban a jellemzett kristályos elemekkel tisztelgés, a Škoda Czech művész kristályüveg design-jának. Az oldal nézete szintén szemlélteti az erős SUV jellemzőket a Škoda VisionS-vel. Az éles tornádó vonalak szépen ívelnek a teljes hosszáig, az erőtől duzzadó karosszérián. Az új modell hossza 4.70 méter, a szélessége 1.91 méter, és a magassága 1.68 méter lesz. A tanulmány modell még megkapta a lejtős tetővonalat, a légterelővel, és a beszívott vizuális gyorsulással. A hátsója erős diffúzor betétet kapott a nagy kipufogóvégekkel, így a nagy SUV vizuális erős megjelenéssel bír, az utakon is. Az új modell további részleteit várhatóan a kiállítás után megtudjuk.

- Kartos Patrik -

2016-02-07, 21:31:09

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet