MENÜ
     
 

2016 Ferrari GTC4Lusso - Geneva

Ferrari még a GTC4Lusso világ premierje előtt néhány információt és képet nyilvánosságra hozott. Az új modell bemutatója a Genfi autókiállításon lesz. Az új modell az FF-hez hasonlóan 4 személyes sportos Grand Tourer modell, amit összkerék-meghajtással láttak el így a havas útfelületen is megkönnyíti a vezető dolgát. Az új Ferrari a kiemelkedő teljesítménye mellett, kényelmet biztosít a hosszú utazásokhoz, még a havas hegyi utakhoz is. A vezetőnek nem kell kompromisszumot kötnie a kényelem, és a sportos elegancia között, amiket kifinomultan részleteztek. A GTC4Lusso elődjei között megtalálható a 330 GTC vagy a 2+2 testvér modellje, a 330 GT.

 
 

 

2016 Ferrari GTC4Lusso

 
  A nevében szereplő 4-es a 4 személynek kínált helyre utal, a négy ülésre. A meghajtásáról egy 12-hengeres motor gondoskodik, ami biztosít sima járást a 690 lóerő teljesítménynek, amit 8 000-es fordulaton ad le. A súly lóerő aránya 2.6 kg/lóerő, és a kompresszió aránya 13.5:1, ami új rekord a kategóriában. A csúcsnyomatéka 697 Nm 5 750-es fordulaton, de már a 80 % elérhető 1 750-es fordulattól. A nagy teljesítményhez 4RM Evo összkerék-meghajtást biztosítanak, az integrált hátsókerék kormányzással, amik tovább fokozzák a vezetés élményét, és javítják a kanyarodási sebességét és a fordulékonyságát.  
 

Az GTC4Lusso áramvonalas formája, a kopoltyú légnyílásokkal

 
  Az exkluzív Prancing Horse szabadalom a legújabb Slip Side Control (4.0) rendszerrel, most magában foglalja az elektronikus differenciált (E-Diff), és az SCM-E gátlókat. A megjelenés a Shooting Brake Coupé, ami tökéletes egy családos Ferrari ügyfélnek, ami nem veszti el a Ferrari-k élményét, és mellett van csomagtartója és még 2 plusz hely hátul. A Ferrari védjegy Twin hátsó világítást is megkapta, ami fokozza a hátsó megjelenését, valamint a kipufogóvégekkel is. Az utastere aprólékos design-t kapott a tervezőktől, ami igazi sportos luxust ad az utasoknak. A Dual Cockpit szerkezete, a további fokozása a vezetési élménynek, a vezetővel és utasaival.  
 

 

2016 Ferrari GTC4Lusso - int -

 
 

Az innovatív szerkezethez az utastérben látható a szaktudás és hozzáértés az anyagok választásával és kombinációjával, amivel gazdagítják a légkört. A GTC4Lusso-ban szintén debütál az új Infotainment platform, aminek jellemzői közé tartozik a 10.25”-ös HD képernyő, a Touch technológiával. Az új kormánykerék már kompaktabb kisebb légzsákot kapott, és ergonomikusabb vezetést ad a vezetőnek, ami készül a vezetési élmény fokozására.

- Kartos Patrik -

2016-02-11, 17:08:48

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet