MENÜ
     
 

2017 Honda Civic – Geneva

Honda következő lépése az Európai kínálatának megújítása lesz, és az új modellek közül párat be is mutatnak a 2016-os Genfi autókiállításon. Az új Civic Hatchback Prototype világpremierje is az idei Genfi autókiállításon lesz, ami a teljesen új hatchback modellje lesz, a Honda-nak és az Európai indítása 2017-ben lesz. Az új modell gyártásai a Honda UK Manufacturing (HUM) gyárba lesz, ahonnan exportálják majd a globális piacra az új modellt, ami tartalmazza az Egyesült Államokat is. Az új Civic mellett Genfben lesz a Clarity Fuel Cell üzemanyag cellás modell Európai bemutatója is.

 
 

2017 Honda Civic Concept

 
  A Clarity Fuel Cell modell kategóriájában a legnagyobb hatótávval bír, ami egy tankolással 700 km-es (435 mérföld) távra biztosít elegendő üzemanyagot. Az üzemanyag cellás Sedan 5-személynek kínál helyet. Az új NSX-et már korábban is bemutatták a Detroit Motor Show-n, ahol megerősítették az első Európai ügyfél szállításait a megrendelések után, amik szállítását 2016 elején kezdik meg. Az NSX jellemzői közé tartoznak a klasszikus alacsony és széles arányok, amiket házasítottak a modern és csábító formavilággal, ami tartalmazza még az agresszív orr design-t és az egyedi hátsó világítást is, az eredeti NSX-hez hűen.  
 

 

2016 Honda Clarity FCV & NSX

 
 

A második generációs NSX is középmotoros, de már hybrid hajtásláncot kapott, amihez tartozik a DOHC V6-os benzinmotor is, a Twin turbófeltöltővel és a speciálisan fejlesztett 9-fokozatú DCT váltóval. A Honda még egy modellt bemutat, ami egy új design concept a népszerű Jazz-hez. Az új Keenlight concept egy potenciális testreszabási lehetőséget ad az ügyfeleknek a használt sima design elemekkel, és a speciális matricákkal, valamint az egyedülálló Keenlight fényezés. Az új modelleket a Honda sajtó konferenciáján mutatják be, ami 12:45 CET időben lesz kedden, március 1-jén a Honda standon.

- Kartos Patrik -

2016-02-13, 17:23:39

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet