MENÜ
   
 

2016 VW Touran R-Line - UK

VW bemutatta a népszerű 7-személyes Touran sportos változatát, ami az R-Line kivitel lesz. A népszerű Touran elnyerte a Best MPV címet is, a What Car? magazinnál, ami most elérhető lesz a sportos R-Line stílussal. Az R-Line felszerelés szint a sportos kiegészítőket is tartalmazza, mint a korábban tesztelt VW Scirocco R-Line-ban. Az új Touran R-Line-ok csak turbófeltöltős motorral jönnek, benzin- és dízelmotorokkal egyaránt. Az motor választék a kis 1.4 TSI-től a 2.0 literes TDI dízelmotorokig tartanak, 150-190 lóerő között teljesítmény változatokban. A motor változattól függően 6-fokozatú kézi váltóval, vagy 6- és 7- fokozatú DSG váltóval szereli a VW.

 
 

2016 VW Touran R-Line

 
  A sportos Touran-ok a BlueMotion technológiákat is megkapják, mint a Start/Stop-ot, a fékenergia visszanyerőt, és az alacsony gördülési ellenállású abroncsokat, amik ökonómiailag maximalizálják az R-Line-os Touran-okat. A kombinált fogyasztása 49.6 mpg (5,6 – 5,8 l/100 km) az 1.4 TSI 150 lóerős benzinmotorral, és 6-fokoaztú kézi váltóval, valamint a takarékos 2.0 literes TDI 150 lóerős 6-fokozatú kézi váltós kivitel 62.8 mpg (4,4 – 4,5 l/100 km) átlagot biztosít a VW gyári adatai szerint. Azonnal felismerhető lesz a külső megjelenéséből az új R-Line Touran, ami tartalmazza az egyedülálló első- és hátsó ütközőket, az új hűtőrácsot, és az oldalsó szoknyákat, valamint a 18”-as Marseille alu. felniket.  
 

2016 VW Touran R-Line - int -

 
  A külső mellett az utasterét is feldobták sportos kiegészítőkkel, mint a „Black Lead Grey” dekoratív betétekkel a műszerfalon, a középkonzolon, és az első ajtókon, valamint még 3-karú bőr multi-funkciós kormánykereket is kapott szürke varrással, és alumínium betéttel, ami szintén tartalmazza az R-Line logot, ahogy a GTI modelleknél a GTI jelet és a korábban tesztelt GolfR-ben az R logot. Az ülések még kapnak mikro szálas oldal párnákat és az R-Line logo-t, amikkel megkülönböztetik a hagyományos sima Touran-októl.  
 

2016 VW Touran

 
 

A felszereléséhez tartozik még a rozsdamentes acél pedálok, és az egyedülálló küszöb díszlécek is. Az új Touran R-Line-val az új csúcsfelszerelésű változatok jönnek, amik 27 740 fontos kezdőárral indulnak, amiért egy 1.4 TSI 6-fokozatú kézi váltós változatot kapjuk meg. A Touran R-Line elérhető lesz Magyarországon és Szlovákiában is, de itt az R-Line csomagként lesz választható. Az R-Line Szlovákiában csomagként választható a Comfortline és a Highline felszerelésekhez, amikhez az opciós ára 965 € és 752 € felszereléstől függően az alap R-Line külső kiegészítő csomag. Az R-Line külső és belső csomag már 1 756 €, és 1 248 € felárat jelentenek. Németországban az R-Line opciós sport csomag ára pedig 2 155 € lesz az alap Touran-okhoz, de a Magyarországi árakról még nincs információ.

- Kartos Patrik -

2016-02-14, 16:14:41

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet