MENÜ
   
 

2016 Maserati Levante

Maserati bemutatja az új Levante modelljét, ami az első SUV modell a kínálatban a Maserati több, mint 100 éves történelmében. Az új modell a jelenleg kapható Quattroporte, a Ghibli, a GranTurismo, és a GranCabrio modellek mellé érkezik meg. Az új Levante külső megjelenését már megmutatták néhány képpel, amin látható az Olasz tervezők vonásai, az agresszív orral, és az új Mustang-ra hasonlító fényszórók fokozzák az agresszív megjelenését, amihez tartozik az új 6-szögletes hűtőrács, ami Jep-hez hasonló szélesebb hézagokat kapott, a krómozott lamellák között.

 
 

2016 Maserati Levante

 
  A Maserati design még tartalmazza az ikonikus légnyílásokat az első szárnnyal, a trapéz C-oszlopot a „Saetta” logo-val, és a keret nélkül oldal ablakok sem. A hátsója egy Porsche Macan-hoz hasonlóan kerek hátsót kapott, ami elég nagy helyet biztosít a csomagoknak is. A hátsója már a modern LED hátsó lámpákat is megkapta, ahogy a tető légterelőt, és a két oldalra kivezetett krómozott dupla kipufogóvégeket. Az új technikai alap kiemelkedő on-road teljesítményt biztosít, mint mindegyik Maserati modell, de az új Levante off-road képessége is kiváló, és az utazási komfortja, amikkel kiváló utazó autó lesz a családos ügyfelek számára is.  
 

Az új Levante az új 5-ajtós karosszériával, amit a jelenlegi modellek nem kínálnak

 
 

Az új SUV dicsekszik a magas szintű tartalommal, ami tartalmazza a kifinomult elektronikus felfüggesztést, a vezérelt gátlókkal és légrugókkal, amik állíthatók lesznek. Az állítható felfüggesztéshez jön még a „Q4” intelligens összkerék-meghajtás, és a 8-fokozatú automata váltó is. Az erőt erős benzin- és dízelmotorok biztosítják majd, ami takarékosabb fogyasztás mellett is kiemelkedő teljesítményt biztosít az új modellnek. Az új Levante összeszerelése a Mirafiori üzemben lesz Turin-ban, ami később még idén megérkezik a kereskedésekbe.

- Kartos Patrik -

2016-02-24, 20:40:36

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet