MENÜ
   

 

2017 Nissan GT-R – NYIAS

Nissan bemutatta az új 2017-es Nissan GT-R-t, ami megkapta a legjelentősebb átalakítást. A GT-R jelenlegi generációja 2007-ben kezdte meg pályafutását, az ikonikus GT-R generációk utódjaként, és az ismét megújult GT-R bemutatója a 2016-os New York International Auto Show-n volt. A jellemzői közé tartozik a friss megjelenésű belső és külső, valamint a nagyobb vezetési teljesítmény, és az új kulcs jellemzői. A 2017-es modell a GT-R Certified Nissan kiskereskedőknél 2016 nyarától lesz elérhető. A bemutatón még elmondták, hogy az új GT-R a legfejlettebb, a legkifinomultabb, és a leghaladóbb sportkocsi, amit a Nissan valaha épített.

 
 

 

2017 Nissan GT-R

 
  A fejlesztése során az új GT-R-en összpontosítottak az 5 kulcs területre, a külső design-ra, az utastér finomításra, a vezetési teljesítményre, az utazási komfortra, és a fejlett technológiára – mindegyik új szinten finomítás. Az új GT-R új dinamikus stílusa vonzó és funkcionális. Az új V-motion hűtőrácsot is megkapta, ami már az új Nissan design nyelv része, némileg nagyított így biztosítva a jobb motor hűtést, és most jellemzői a matt króm befejezés, és a felfrissült hálós mintáztat. Az új motorháztető a kihangsúlyozott karakter vonalai folynak, hibátlanul a hűtőrácstól megerősítve fokozza a stabilitást a nagy sebességű vezetés alatt. A színválaszték a prémium külső fényezésnél tartalmazza a Blaze Metallic-ot, amivel kiegészül a választható fényezések listája.  
 

 

2017 Nissan GT-R - int -

 
  Az utastere is felfrissült az új prémium design jellemzőkkel, a műszerfal a kézzel válogatott Nappa bőrbe csomagolva, és feljavították az első ülés design-t is. Az utastér még egyszerűsített kapcsoló elrendezést is kapott a számos kapcsolóval 27-től az előző design-ban, éppen 11-ig, miközben a 8-colos érintő képernyő helyettesíti az előző 7”-colos deisgn-t. Hozzáteszik még a váltófüleket, amiket most a kormánykerékre szereltek, így a vezető kisebb kanyaroknál kormány elengedés nélkül tud váltani. Az utastere a Premium Edition-vel, jellemzői a fél anilin-bőr kárpit, ami kínál három különböző opciót, az újonnan hozzáadott Rakuda Tan-val, valamint az Amber Red és Ivory választási lehetőségekkel. Az megújult GT-R még erősebb lett, ami már megszokott a GT-R frissítéseknél, ami 485 lóerős volt először, 2010-től 530 lóerős lett, 2012-től pedig 550 lóerős.  
 

   

2017 Nissan GT-R - részletek -

 
 

A legújabb frissítéssel pedig már 565 lóerővel gazdálkodik a legendás GT-R széria legfrissebb tagja, ami a 2016-os modellhez képest 20 lóerővel magasabb teljesítményt biztosít. A hajtáslánca kapott egy új Titanium kipufogó rendszert, ami alap a GT-R Premium modellekben, és kombinálja az új Active Noise Cancellation-t és az Active Sound Enhancement technológiákat a szűrőkkel, a felesleges zaj és az izgalom megtartásával a dinamikus vezetés alatt. Az akusztikus üveg és a célzott hang nedvesítő segítség csökkenti a behatolást a szélnek, és az út zajának a GT-R utasterében. A javított aerodinamikai deisgn-tól, a figyelmes utastér elrendezésen át, a még több erőig és a fogékony vezetési élmény, az új 2017 GT-R támadja a legendát.

- Kartos Patrik -

2016-03-30, 14:39:02

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet