MENÜ
     
 

Nissan Skyline GT-R-ek – Japfest -

A Nissan nagykategóriás sportkocsija egy Japán belpiacos modellként jelent meg a piacon, amik generációit már jól ismert Gran Turismo autós szimulátorból ismerni lehet, a számos Skyline GT-R modellnek köszönhetően. A Japfest a legnagyobb ünneplése a Japán verdáknak, és a kultúrának Európában. A Show szervezői, amit először tartottak Silverstone-on, Northants-en, végrehajtottak egy felmérést a közösségi médiában, amin a teljesítmény modellt azonosították, mint a legikonikusabb modell a Japán autó kultúrában. A Skyline-nak tiszta győzelme volt, ami először jött kiemelkedéssel az UK-ba (1997-ben), mint a csillag a GranTurismo konzol játékkal.

 
 

Nissan Skyline GT-R "R34"

 
  A Skyline név vált szinonimává a Japán teljesítmény tuningolásban az UK-ban és felette, valamint az ütköző kiderül a Skyline-okkal várt az idei Japfest eseményeken. A felfutó felmérésben a Toyota Supra és az Impreza WRX a 3 pozíciót szerezte meg. A Japfest mozgott a Silverstone után elérve a kapacitást az előző helyszínen a 16 000 feletti résztvevővel, és a 3 500 autóval a kijelzőn vagy a pályán. Az extra hely otthona a British Motor Sport-val az eszközök a több pálya idővel és a több jellemzővel, mint valaha korábban lett volna. Az új, több központi jelentős rész a Japfest széles terjeszkedése határozottan alapított széria a Japán autó eseményekkel, az UK-ban.  
 

 

Nissan Skyline GT-R "KPGC10"

 
 

2016-ban a Japfest Rock! A Japfest megtekinthető a következő weboldalon: www.japfest.co.uk! A Skyline még a mai napig egy forgalmazott modell a Nissan Japán kínálatában, amióta szétvált a GT-R névtől, azóta Európában elérhető Infiniti változatként a Skyline, és a GT-R nagy kategóriás sportkocsi a Nissan kereskedésekben. A Skyline azonos az Infiniti Q50-vel, ami jelenleg választható 2.2 dízel és 2.0 turbós benzinmotorral a Mercedes-től, és egy teljesen saját fejlesztésű Hybrid hajtáslánccal, ami már közel 400 lóerőt ad a sport sedan-nak. A GT-R viszont most újult meg ismét, ami várhatóan 2016 második felében érkezik meg a kereskedésekbe.

- Kartos Patrik -

2016-04-11, 18:47:39

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet