MENÜ
   
 

2017 Acura MDX SportHybrid

Acura még márciusban bejelentette az újratervezett és felfrissült 2017-es MDX luxus SUV-t, aminek jellemzői a bátor új stílus, a hozzáadott luxus jellemzőkkel és az elérhető SportHybrid Super Handling-All Wheel Drive (SH-AWD) hajtáslánc technológiával. Az új 2017 Acura MDX-t felszerelik az új AcuraWatch-val minden felszerelés szinten, amivel készül az MDX első luxus SUV az osztályban, ami kínál fejlett biztonsági és vezető segítő technológiákat, amik tartalmazzák az automata vészfékezést, mint alap felszerelés része. A 2017 MDX értékesítése nyáron kezdődik meg az Acura kereskedésekben országosan, és csatlakozik később az MDX SportHybrid is.

 
 

2017 Acura MDX Sport Hybrid

 
  Az új Acura arccal, az újratervezett 2017 MDX-en is megjelenik a kiemelt bátorság, és a megkülönböztető gyémánt pentagon hűtőrács, ami először volt látható az Acura Precision Concept-en, ami debütált a North American International Auto Show-n (NYIAS) még januárban. Az új Acura hűtőrács integrált még élesebben formázott motorháztetőbe, az első ütköző és a sportos viselkedés. A króm rocker panel design hozzáteszi az elem kiemelésével az MDX profilját, miközben átdolgozták a hátsó ütközőt, és a hozzáadott dupla kipufogóvég, amik tovább hangsúlyozzák a teljesítmény jellemzőit a 2017 Acura MDX-nek. Mindegyik új 2017 MDX-nek az előnye a megnövekedett alap luxus és technológiai jellemző, amik tartalmazzák az Electric Parking Brake-t az automatikus fék tartással, az Auto High Beam fényszórókat, a SiriusXM Radio®2.0-t és a 2.5-amp USB csatlakozókat.  
 

2017 Acura MDX Sport Hybrid

 
  A Technology és Advance csomagok hozzáteszik a Bi-Directional Keyless Remote Engine Start-ot, a két új 20”-as felni és abroncs opciókat, az elektromosan behajtható külső visszapillantókat, és a HD Traffic-t. A jellemzői között még megtalálható lesz az Advance felszerelésnél a LED ködfényszórók, a valódi Olive Ash Burl vagy a Black Limba fa utastér betétek, a fűtött kormánykerék, és a Surround-View kamera rendszer a 6 választható választható látószöggel. Az Adnvace modellek kényelmét még fokozzák a második sor különálló üléseivel, és a középkonzol a két USB csatlakozóval. Az ultra szélvédő Rear Entertainment System szintén elérhet a modellekhez az Advance ENT csomaggal. A megújult modellből még jön a Sport Hybrid változat is. A 2017 Acura MDX Sport Hybrid lesz a harmadik modell, aminek jellemzői az Acura innovatív három motoros Sport Hybrid SH-AWD hajtáslánc, ami csatlakozik az Acura NSX szupersportkocsihoz, és az RLX zászlóshajó sedan-hoz, ami szállít utolérhetetlen teljesítményt és kezelést.  
 

 

2017 Acura MDX - int -

 
 

A Sport Hybrid változat meghajtásáról egy 3.0 literes SOHC V6-os motor gondoskodik a Variable Cylinder Management™-vel (VCM™), és a hozzá párosított 7-fokozatú duplakuplungos váltóval (7DCT), ami kapott egy integrált elektromos motort az első kerekekhez, és Twin Motor Unit-ot a két elektromos motorral a hátsó kerekeknél. A csúcs teljesítménye 325 lóerő, ami 35 lóerővel magasabb a hagyományos hajtáslánccal rendelkező változatnál. A MDX Sport Hybrid várhatóan az EPA értékei szerint a fogyasztása 25/26/26 mpg (város/országút/átlag). A 2017 Acura MDX Sport Hybrid elérhető lesz a Technology és Advance csomagokkal. A két csomag hozzáteszi az új Active Sport Suspension-t, ami szállít javított utazási minőséget, kezelhető teljesítményt és az integrált Integrated Dynamics System-t, aminek jellemzői a dinamikus módok, a Comfort, a Normal, és a Sport, valamint az exkluzív SportHybrid modellek az új Sport+ móddal.

- Kartos Patrik -

2016-04-14, 13:41:19

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet