MENÜ
   
 

  

HU / EN  

1998 McLaren F1

A McLaren F1 számos autóval átírta a sportkocsi szabálykönyv. Az F1-esből csak 64 utcai változat készült 1993-1998 között a sikeres motorsport eredményeik után. A McLaren F1 az egyik legritkább és sokra becsült modell a gyűjtők, rajongók között. A McLaren Special Operation (MSO) folytatja és fenntartja és kezeli McLaren F1-eket globálisan, és kínál egy örökké tartó a legjobb példával a sokra becsült modell eladása. A McLaren alváza a #069 gyári állapotba megtett kevesebb, mint 2 800 mérföldet a gyárból kigördülése után. 1998 alatt csak 6 példány készült az eredeti McLaren F1-ből. A #069-es alvázú modell a 60. modell, ami kézzel készült Woking-ban, Angliában.

 
 

 

1998 McLaren F1

 
  Ez bemutatott a Carbon Black kiegészített apró részletekkel, az egész tartalmazza a lopakodó befejezést, a 17”-os központi záras magnézium felnikkel. A középre helyezett vezető ülés kapott fekete kárpitot és piros kiemelő varrást, valamint a kétszemélyes ülés Alcantara kárpitot kapott. A kocsit UK-ban regisztrálták be. A McLaren legendás F1-es modellje igazi ikon az autós világban, amit Gordon Murray és Peter Stevens-vel közösen tervezett a McLaren, a fejlesztés mellett. A világszínvonalú Formula1 tapasztalat és technológia, valamint a legvezető központúbb vezetési élmény.  
 

  

1998 McLaren F1 - a részletek -

 
 

Az igazi úttörő „tour de force”, az első utcai sportkocsi, aminek jellemzői közé tartozik, a teljesen szénszálból készül alváza és a középen elhelyezett vezető ülés, a motor öböl vonalazott az aranyba, a híres McLaren megszállottsággal, és a technikai kiválósággal figyelemben az igazi modern napi autóipari ikonnal. Az erőt a középre szerelt szívó 6.1 literes V12-es motor biztosítja, ami 636 lóerőt (627 BHP) termel, aminek szintén köszönhető, hogy a leggyorsabb utcai sportkocsi volt az idejében a 390.7 km/órával (242.8 mph), és több, mint 20 évvel később, még mindig a leggyorsabb szívómotoros utcai sportkocsi, ami valaha készült.

- Kartos Patrik -

2016-05-01, 20:51:08

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet