MENÜ
   
 

 

HU / EN 

2017 Chevrolet Corvette Grand Sport

Chevrolet bejelentette a pályára tenyésztett új Grand Sport Corvette-t, ami 66 445 $-val indul kupé változatban, és 70 445 $ a nyitott változat. Az örökös ihletett designt kombinálták a pálya összpontosított alvázzal, a felfüggesztés elemekkel, és az új Grand Sport épített örökséggel, amit alapított 1963-ban az 5 Grand Sport versenyautóval. A verseny DNS az eredeti GrandSport versenyautóktól jön, amit megkapott a 2017-es modell, a hozzáadott nagyobb méretekkel, a képességgel, a vezető bevonásával, és a Corvette díjnyertes szerkezetével, a tiszta vezetési élményért.

 
 

  

2017 Corvette Grand Sport - C7 -

 
  A 2017-es modell könnyű szerkezete, és az aerodinamika csomag, ami leszorító erőt termel, fokozzák még a hűtő csomaggal, az elektromos sperrdifivel, és a Michelin Pilot Super Sport abroncsokkal a kiemelkedő menetteljesítményeit. Az új változat is elérhető lesz Z07 csomaggal, ami már Michelin Pilot Cup2 abroncsokat kapott, ami kanyarodási g-erőt 1.2g-re növeli. Az új Grand Sport gyorsulása 0-60 mph-ra (0-98 km/h) 3.6 másodperc, és a ¼ mérföldes sprintje 11.8 másodperc, ami alatt eléri a 118 mph-s sebességet. A Grand Sport elérhető Z07 csomaggal is, és a 8-fokozatú automata váltóval, amikhez váltófüleket is adnak. Az alapmodell 7-fokozatú kézi váltót kap, amivel még nagyobb a vezetési élmény.  
 

   

2017 Corvette Grand Sport - int -

 
 

A megállásról Brembo fék rendszer gondoskodik, ami a Z07-től származik, és 60 mph-ról (98 km/h) teljes megállásig kevesebb, mint 31 méter szükséges. A sport abroncsok kiváló tapadást biztosítanak, a megállást viszont javítják a Carbon-Kerámia féktárcsák. A Grand Sport változat megkapja a Stingray teljes külső és belső szín választékát, ami tartalmazza a külső 10 színt (Admiral Blue Metallic „később 2016-tól”, Watkins Glen Gray Metallic „2017-től”, Black Rose Metallic „2017”, Sterling Blue Metallic „2017”, Long Beach Red Metallic Tintcoat, Arctic White, Blade Silver Metallic, Black, Corvette Racing Yellow Tintcoat, és Torch Red színeket. A kínálat még tartalmazza a Heritage csomagot is a hash-mark ütköző grafikával 6 különböző színben. A Grand Sport Collector Edition a kínálatban lesz később a modell évben, a jellemzői közé tartozik a Watkins Geln Gray Metallic fényezés, a Tension Blue hash-mark grafika, a szatén fekete teljes hosszúságú csíkokkal, a fekete felnikkel, és az egyedülálló Tension Blue és a szarvasbőr varrott belsővel.

- Kartos Patrik -

2016-05-07, 18:32:53

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet