MENÜ
   
 

2016 Citroën C6 – Beijing MS

Citroën a Pekingi autókiállításon bemutatta az új nagy sedan-t a C6-ot. Az alváz fejlesztése alatt csatlakozott a Dongfeng-hez, és a gyártását Wuhan-ban végzik majd, a 4.98 méter hosszú nagy Citroën-nek, ami már az üzleti D-kategóriás modellek között kap majd helyet, és a piaci indítása év végén várható. A modern és áramló stílus mellett a tágas utastere magasabb szintet ért el, ami köszönhető a 2.90 méteres tengelytávnak is. Az előnye a platform optimalizált új generációs elektromos szerkezettel lehetővé téve a legújabb felszereléssel. A Wuhan-ban készült új Citroën C6-osok a közvetlenül együtt működéssel a stílus stúdiókkal, és az R&D osztályok Franciaországban és Kínában. Az új C6-os jellemzően teremt stílust a tiszta hellyel az üzleti világban.

 
 

2016 Citroën C6 - CHINA - 

 
  Az adoptált stílus célzás a tiszta és sima felületekkel. A folyó vonalak a modell tanácskozással, a nagy egyneműséggel, miközben a bátor elemek olyanok, mint a homorú hátsó ablak a tipikus Citroën vagy króm jel hátul jelzésekkel ügyelve a részletekre. Az új generáció széles és alacsony az 1.89 méter szélességével, és az 1.47 méteres magasságával, a 4.98 méteres hossza mellett. Az orra szimbolizálja az erőt és a robusztusságot. A króm hűtőrács kiterjedt és összeolvad a fényszórókkal. A ködfényszórók pedig a szélein kaptak helyet és kaptak króm befejezést, amik C-t formáznak meg az ütköző széleiben. A jellemző erős és dinamikus megjelenést fokozzák a motorháztető vonalai, a hozzáadott magas fényszóró technológiákkal. A hátsó részén a csomagtér fedél keretezi a hátsó eredeti 3D LED lámpákat, az új C6-on. Az új C6-os utastere kifejezi a kényelmet, és a finomítást a meghívással az utazásra.  
   
  Az utastere modern és barátságos, a minőségi anyagokkal, olyanokkal, mint a Nappa bőr ülések, valamint a fa vagy csiszolt alumínium betétekkel a középkonzolon. Az utastere kínál zavartalan helyet, ami kezelt keresztben és maximalizálta a benyomás a szélességgel. A műszerfal letisztult és nagyon horizontális formát kapott, és a betétekkel az ülések tovább viszik a megjelenését. A jólét érzése a hátsó üléssorban, valamint az utasok kényelmét fokozták a 4-zónás automata klímával és szellőztetett ülésekkel, de még pneumatikus masszázs funkciókkal is ellátták a négy ülést. A térérzet fokozását megoldották a C6-oshoz elérhető panoráma üvegtetővel, ami nyitott open-air élményt biztosít, mint a roadsterek vagy kabriók. A C6-ba adoptálták a világ luxus poggyászával és az utazás kezdeményezett a C4 Cactus-val. Az ajtó panel markolatok a poggyász fogantyúk megjelenését kapták meg.  
       
 

Az utastér stílusa higgadt folyékony formája, ami kiemelt a technikai elemekkel, olyanokkal, mint a sima és fényes műszerfal, és szakított a szellőzőnyílásokkal és a kijelző képernyővel, a hangsúlyos forgalomba az új C6-ossal a nagyon high-tech világban. Az új 12 colos nagy felbontású műszerpanel, modern és testre szabható. A C6-os részesül az új elektromos/elektronikus szerkezettel, az új C6 felszerelt technológiák célja az egyszerűsített vezetés és a javuló biztonság, olyan, mint a sebesség korlát felismerés, vagy a dinamikus tempomat megállás funkcióval, active city brake-vel, és a 360°-os nézettel. Az új C6-ost még bemutatják részletesebben a második félévben, és a piaci indítása még idén lesz, de csak év végén.

- Kartos Patrik -

2016-05-11, 01:59:17

 
     

  

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet