MENÜ
   
 

2016 Citroën C4 Picasso és GRAND C4 Picasso

A második generációs Citroën C4 Picasso és GRAND C4 Picasso páros 2013-ban kezdte pályafutását a bizonyított sikerrel, amit az eladási számok is bizonyítanak a több, mint 300 000 eladott példánnyal. A figyelemre méltó design-val és kényelemmel egyaránt. Az új C4 Picasso egy új korszakot hozott a Citroën kínálatába, és 2016 nyarán már a frissített változat is megérkezik a kereskedésekbe. A még nagyobb lendülettel és megkülönböztetéssel, valamint az új orral, a Two-tone tetővel, és még több testre szabási lehetőséggel ad még egyedibb egyterűt az ügyfeleknek a Citroën. A választási lehetőségek között megtalálható lesz a négy különböző utastér design séma.

 
 

2016 Citroën GRAND C4 Picasso & C4 Picasso

 
  Az új C4 Picasso biztosít utazáshoz egyedülálló élményt intuitív hasznos technológiákkal, mint a Hands-Free Tailgate, a kapcsolatot kínáló Citroën Connect Nav-ot és az új motort, a PureTech 130 S&S EAT6-ot. Az erős és kifejező stílussal, a dinamikus vonalakkal, és az egyedülálló világítás elöl-hátul egyedivé teszi az egyterűek között. A hangsúlyos eredeti méreteket kombinálták a kompakt külsővel és az osztályvezető tágas utastérrel, valamint csomagtérrel. Az utastér tervezett szabadság érzetet adni, a nagy üvegfelületeknek köszönhetően, amik fénnyel teli környezetet biztosítanak, ami mellett új anyagokkal fokozzák az érezhető minőség és kényelem javulását.  
   
 

A megújult C4 Picasso indul a technológiákkal, a kényelemmel tartalmazzák a 100%-ban tapintható vezető felületet, és a 12”-os panoráma képernyőt a további innovációkkal együtt, a kipihent és könnyű vezetéshez, mint a Vision 360, a Park Assist, és az adaptív tempomat. Az új attraktív stílusa egybefolyik a modern vonalvezetéssel, a még több jellemzővel és dinamizmussal. Az új orr befejezést megosztották a két modell között, az élesebb vonalvezetéssel, az új 3D hatású alap hátsó lámpákkal, új 17”-es felnikkel, valamint a Two-Tone tető színek szintén elérhetőek a C4 Picasso-hoz, és az új Silver tető pedig a GRAND C4 Picasso-hoz, de még az újítások három új fényezéssel is választhatók lesznek. A tágas utastere, a moduláris design, és a kiváló on-road teljesítménye kiváló egyterűvé teszi a kategóriájában.

- Kartos Patrik -

2016-05-16, 22:10:22

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet