MENÜ
   
 

2017 Chrysler Pacifica

A 100. Michigan-i kereskedéssel összegyűjtötték a The Palace of Auburn Hills-t (Michigan). Az új Chrysler Pacifica az új szintjel a minivanok stílusában. Az új modellt egy teljesen új platformra építik, az osztály-vezető utazás, kezelhetősége, a zaj és vibráció, valamint keménysége (NVH). A közel 40 új minivan először a Pacifica a végső családi jármű.

 
 

 

2017 Chrysler Pacifica

 
  Az új modellhez több, mint 100 alap biztonsági jellemző tartozik, amik tartalmazzák a 360°-os Surround View kamera rendszert, a Park Sense Parallel/Perpendicular park assist-et, az adaptív tempomatot, Stop & Hold, és Forward Collision Warning plus-val elérhető. A Pacifica a legjobb technológiailag felszerelt modell a teljesen új Uconnect Theater hátsó szórakoztató rendszer, a 8.4 colos érintőképernyővel és prémium audio rendszerrel.  
 

  

2017 Chrysler Pacifica - int -

 
 

A teljes sor kényelmével és kényelmi technológiákkal elérhető, ami tartalmazza a Stow ’n Vac integrált vákuummal, három rétegű panoráma tető ablakkal, a hands-free tolóajtókkal és csomagtér ajtóval, valamint az újra tervezett Stow ’n Go ülések, a Stow ’n Go -val és a Easy Tilt-vel. A Chrysler készített az elmúlt 30 év során több minivant is, amikből már több, mint 14 millió példányt el is adtak, és még mindig több, mint 6 000 000 rója az utakat. Az új 2017-es Chrysler Pacifica gyártása a Windsor-i összeszerelő üzemben lesz. A Chrysler ügyfelek 5 felszerelésszint közül választhatnak, és a kezdőára 28 595 $ (US).

- Kartos Patrik -

2016-05-19, 23:21:47

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet