MENÜ
   
 

2016 Donkervoort D8 GTO-RS

Az új D8 GTO-RS egy tovább lép egy nagyobb lépéshez, és extrémebb, mint valaha. Az idei év kezdetével, megkapta az első „dark” megjelenést a D8 GTO-S-nek, a D8 GTO-RS-nek, valamint a D8 GTO-R-nek. A Donkervoort most büszke és megossza első részleteket a szép D8 GTO-RS-ről, az ütemezett bevezetéssel. A legendás RS visszatér és fekszik pontosan olyan jól, mint az előd. Az új modell lesz a végső D8 GTO változat, amit az utóbbi két évben már teljesen újra terveztek design-ban és technikai szinten.

 
 

 

2016 Donkervoort D8 GTO-RS

 
  A még átlagosabb, még extrémebb, és némileg nagyobb méretben jön hamarosan a kereskedésekbe. Az orra a letisztult design-val még vadabb megjelenést ad az új összehúzott fényszóróval. Sok munkával még javították az aerodinamikát, és a motor vezérlést az Audi 2.5 literes TFSI 5-hengeresén is, amit optimalizáltak asszisztens programokkal. és még több gyorsító erő, valamint vezetési élmény. Az új modellhez új felfüggesztést terveztek, a széles nyomtávja mellett, amik adnak jobb tapadást az első tengelyen is.  
 

 

2016 Donkervoort D8 GTO-RS - int -

 
 

A megállásról pedig az újrafejlesztett fék rendszer gondoskodik. A még több esztétikai kifinomultsággal, a magasabb minőséggel, a nagyobb technikai és funkcionális teljesítménnyel tükrözi egyediségét, amit ad az új utastér is. A Donkervoort még mindig mértékkel készíti a modelljeit, a kiváló gyártási minősége miatt is. Az új D8 GTO-RS-ből csak 40 db készül, és 2016 nyarán érkezik meg a kereskedésekbe. A GTO-RS limitált kiadású modell kezdőára 151 173 €-val kezdődik.

- Kartos Patrik -

2016-05-20, 20:32:41

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

 

Asztali nézet