MENÜ
   
 

2016 Datsun GO-cross concept

Datsun még év elején bemutatta az új Go-cross concept modelljét, amit először a 2016-os DELHI Auto Expo-n mutattak be. A crossover concept-vel tervezi a Datsun a Go és Go+ modell családok terjeszkedését, a gyorsan növekedő piacokkal. Az új modell igazán tetszetős formavilágot kapott, ami a fiatalabb ügyfelek kedvére tesz a legnagyobb piacán is.

 
 

 

2016 Datsun Go-Cross Concept

 
  A Datsun Executive Design Director - Koji Nagano - mondta, hogy „A tiszta bemutató autó a GO-cross tanulmány modell tervezett találkozni az igényekkel és előnyökkel, az új generáció vezetőinek. A fiatal becsvágyó vidám emberek és kész a következő megálló.” A márka szintén egy fokozott változattal jelent meg a GO és GO+ mellett, a felszerelt kiegészítőkkel találkoznak az igények, az ügyfelekkel. A kiállításon még a legendás Datsun Bluebird 1600 SSS (510) Rally sportkocsi is megjelent, amivel Amerikában indultak, a motorsport dicsőségével az 1970-es években.  
 

 

2016 Datsun Go-Cross - részletek -

 
 

A tér megosztással a spéci Datsun GO-Rally bemutató autót alkották meg a szenvedélyes Japán mérnökök és tervezők, akiket megihletett a Datsun gazdag történelme a motorsportban. Egy másik egyedülálló modell a standon a Datsun GO+ Smart, aminek jellemzői a két játék konzol hátul a népszerű MPV-ben, ami ad sokoldalúbb és szórakoztatóbb opciókat a családoknak. A 2016 DELHI AUTO EXPO február 3-4 között volt megrendezve a médiának, és 5-9 között a látogatók számára, ahol az új modellt testközelből is megnézhették a látogatók.

- Kartos Patrik -

2016-05-22, 17:45:51

 
     

  

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet