MENÜ
   
 

2017 Renault KOLEOS

Az új KOLEOS dicsekszik az erős helyzetére, az izmos külső vonalaival a riválisaitól eltekintve, és kapott finomult, kényelmes osztályvezető utasteret. Az modell utastere még tartalmazza a 289 mm-es térdteret, a hátul utazóknak. A jellemző szabás a piacra, tartalmazza a fűtött kormánykereket, a könnyű kiolvasztást és a hideg klímát, valamint az utastér légszűrő csökkenti a pollent, por, és kellemetlen illatok bejutását. Az új KOLEOS kínál emelkedett vezető pozíciót kiváló kilátással, a hagyományos sedan-hoz képest, ami 15 cm-vel magasabb a hagyományos sedan-oknál.

 
 

 

2017 Renault KOLEOS

 
  A megnyugtató jellemző, ami magasan díjazott a SUV ügyfelek körében. A támasztás mindkét oldalon, és a középkonzol utánzat az off-road autózással miközben töltik az utasteret sportos érzéssel. A kategória legjobb felhasználó barát 4x4 technológia jellemzői mindegyik modellnél a 4x4-i technológia, az összkerék-meghajtás rendszer, ami készül könnyű kapcsolással a módok között, mint a 2WD, a 4WD AUTO, és a 4WD LOCK között. A KOLEOS 4x4 váltója garantálja a fokozott biztonságot és stabilitást, amivel semlegesítették az alul- és túlkormányzást, és optimális tapadása megmarad nehéz körülmények között is.  
 

   

2017 Renault KOLEOS - int -

 
 

A KOLEOS kulcs jellemzői az utastér és az utazási kényelem az R-Link2-vel. A rendszere szolgál csatlakozással a vezérlő központba, mint a BOSE audio rendszer, a navigáció, a hands-free funkció, rádió, és vezető támogató rendszerek. Az új KOLEOS teljes a magasan befejezett tartománnyal, ami most tartalmazza az Espace crossover-t, a Talisman nagy sedan-t, és kombi változatot. Az előbb említett modellek egyaránt megkapták a design reneszánsz Renault megjelenést. A KOLEOS azonnal felismerhető, mint a kínálat a csúcsa a Renault kínálatában, ami köszönhető az új orr design-nak is, a kiemelkedő Renault logo-val a rácson.

- Kartos Patrik -

2016-05-22, 19:01:00

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet