2016 Mazda MX-5 RF – GF of S

Mazda elhozza a Goodwood Festival of Speed idei eseményére a nemrég bemutatott MX-5 RF keménytetős roadster-ét. A New York Motor Show-n bemutatott MX-5 RF (Retractable Fastback), egyediségét az elektromosan nyitható keménytető jelenti, amit 12 másodperc alatt tud nyitni és zárni, az egyedi mechanikájával. A Mazda jellemző KODO design-nyelét az alap Roadster változattól kapta, mivel ez csak egy kemény tetős változat, részleteiben egy hagyományos ponyvatetős változat technikai alapjával. A látogatók a Goodwood Moving Motor Show keretében nézhetik meg testközelből az új kemény tetős MX-5-öt, a fő standon. A Moving Motor Show-n lehetőség lesz megnézni az új MX-5 RF-t, ami a híres 1.16 mérföldes hegyi pályán lesz bemutatva az egy milliomodik MX-5-vel a kijelzőn.

 
 

2016 Mazda MX-5 RF

 
  Az MX-5-ből már korábban bemutatott Speedster concept változatát, is bemutatják, aminek jellemzői a First Glance Class, és a Spyder megjelenésű MX-5-öt is, amik a Raise the Roof zene területen lesz kiállítva. Az 50:50 súly elosztású orrmotoros, hátsókerék-meghajtású RF a legjobban kezelhető modell világszerte. Az MX-5 gazdag öröksége egy igazi vezető autó még a mai napig, ami a vezetési élményét is magas szinten adja vissza a vezetőnek. A kiállítás csillaga a legújabb MX-5 lesz, ami 27 év alatt érte el a kiállított 1 000 000. db-ot a szériából, ami szép eredmény, a még bukólámpás mini roadster-ként bemutatkozó Japán élmény autóból, ami az angolok élményautói élményét hozta a vezetőknek, az angol kocsik gyakori hibái nélkül, a kiváló megbízhatóságával.  
 

2016 Mazda MX-5 RF - kemény tetővel sem rossz -

 
 

Az idei Goodwood Festival of Speed-re is magas látogatottságot várnak az autók szerelmeseitől, ami közel 250 000 látogatóra számít, az eseményre. Az idei fesztivált június 23-26 között tartják meg, ahol még számos újdonság és ritkaság is jelen lesz a történelmi modellek mellett. A Goodwood Festival of Speed – Moving Motor show, eseményre a felnőtt belépő ára 32 font lesz, de 13 és 21 éves kor között csak 16 font, ami csütörtöki jegy árak. A pénteki napra 55 font (27.50 font), és vasárnapra 65 font (32.50 font), a belépő jegy ár, és már szombati napra el is kelt az összes jegy.

- Kartos Patrik -

2016-05-28, 13:22:25

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Counter
Free Counter