2016 Volvo S90 & V90

Volvo még év elején bemutatta az új S90 és V90 felső-középkategóriás sedan és kombi modelljét, amit nem sokára rá a Heico Sportiv tuning cég kezelésbe is vett. A Volvo kihívások alkotta üzleti osztály az új S90 és V90 modellekkel. A HEICO SPORTIV kezdeti megpillantása a tervezett S90/V90 tuning programba. „ A Volvo márka, ami éltető az elmúlt 20 évben a jelenlegi átalakulás alatt.” – mondta a Heico Sportiv Managing Director, Holder Hedtke. A hatalmas növekedés becsvágyóan megy kéz a kézben, a technikai őrnaggyal újra összehangolás és a haladó átalakított design nyelv. A HEICO SPORTIV fogadott pályája tükrözi a sikeres gyártásban már elindult Volvo XC90-et. Dióhéjban a Cool Skandináv design, kínál attraktív kiegészítőket az alap kiegészítők felett.

 
 

2016 HEICO SPORTIV Volvo S90

 
  „Különösen a dizájn mezőben épít fel szakvéleményt, ami tisztán megkülönböztet minket a versenytársaktól, akik csak a teljesítményre összpontosítanak” – magyarázta Holger Hedtke. „Mi most akarunk erősíteni ezekkel a megkülönböztetésekkel a számos gyári kiemeléssel a Volvo S90-vel és V90-vel.” Mint volt eset az XC90-vel, úgy a HEICO SPORTIV szintén kínál Bodykit-et a prémium S90 limuzinhoz és a V90 kombihoz, amikbe integrálták a sportos eleganciát az átfogó kinézettel. A HEICO SPORTIV emellett még kínál új hozzáillő 22”-es 5-küllős könnyűfém VOLUTION felniket, amik méretben 2”-val nagyobbak, mint a gyártó által kínált legnagyobb választható felni. A Selected Sound-val a HEICO SPORTIV tart még egy másik ugrást előre az üdítő tuning gyártással, a még nem elérhető hozzáadott költséggel a széria gyűjteményben a V8-as vagy az alternatív sima 6-hengeres, hanggal gombnyomásra, mint az exkluzív USP „goose-bump” hatás.  
 

2016 HEICO SPORTIV Volvo V90

 
 

A Volvo 850 T5-R teljesítményét fokozza az első HEICO termék, ami készült útra, és az utcai járműben visszatér 1996-ba. 20 év alatt a vonal, a motor tuning folytatódik a számláig a nagy alkatrésszel a kiegészítő programokkal a kimondottan e.motion verzió a D4, a D5, a T6, és a T8 Twin Engine Plug-in Hybrid motoros modellekhez a jelenlegi kínálatból. A HEICO SPORTIV kiegészítő programok az új Volvo S90-ekhez elérhető lesz ősszel (2016), és ezt követi röviddel a V90 is.

- Kartos Patrik -

2016-05-31, 10:46:12

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter