2016 Holden Commodore & Ute Black Edition

Holden bejelentette, hogy bevezeti az új Commodore Black modelleket, ami elérhető sedan, kombi, és Ute karosszéria változatokban, már április közepétől. Az új Black modellek alapját a népszerű SV6 és SS adta. A Commodore Black keveri a stílust, az anyagokkal, amik biztosítják az egyedülálló élményt a legjobb Commodore VFII kínálathoz. A Commodore VFII SV6 és SS már meglepő a hatásos listával a tartalomról. A felszerelése tartalmazza az Auto Park Assist-et, a tolató kamerát „hátsó közlekedés figyelmeztetéssel”, és a MyLink információs rendszert „a 8 colos színes érintőképernyővel”, a Black Edition egy lépéssel feljebb áll felszerelésben.

 
 

 

2016 Holden Commodore Black Edition

 
  A stílusa megkapta a fekete külső design jellemzőket, amit kiegészítettek az egyedülálló 18”-as felnikkel, ami adja a Black Edition megjelenést, de az utastere sem maradt érintetlen, ami kapott kiemelő piros varrást az üléseken. Az SV6 és SS Commodore Black modellek tartalmazzák a fejlett technológiai jellemzőket, amik között megtalálható, a szatellit navigáció és a színes head-up kijelző, amik már az alap felszerelésben megtalálhatók. Az említett részleteken kívül a Black modellek felszereléséhez még hozzátették a fekete hűtőrácsot, és a DLR körüli fekete betétet, valamint a fekete visszapillantó sapkákat, amik mellett még az utastér megkapta a Black Edition szőnyegeket az első üléseknél, és a külső részletei még tartalmazzák az elhelyezett Black Edition jelvényeket.  
 

  

2016 Holden Commodore Black Edition - részletek -

 
 

A Black változatok megjelenését még lehet fokozni az opciósan választható 20”-as Baretta fekete felnikkel, de csak a sedan és Ute változathoz kérhetjük. A Commodore Black modellek csak 1 000 $-val kerülnek többe, mint az alapot adó modellek. A Holden Commodore Black SV6 kezdő ára így 38 990 $ (AUD) és a Ute SV6 Black induló ára 34 990$ (AUD).

- Kartos Patrik -

2016-06-04, 18:08:11

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter